HOROSKOP ZA VIKEND: ljubav uz podršku zvezda (od 28. do 30. jula 2017)

Sreća sada dolazi putem povezivanja s drugima. Petak je ostvarenje snova u vezama koje imaju potencijal da vam promene život!

Petak je dan koji obećava: u konjunkciji su Mesec i Jupiter u Vagi. Mesec u Vagi jača društvenost, gradi mostove između ljudi, a uz delovanje Jupitera, koji donosi sreću i uspeh, ovaj vam dan veze i odnosi s drugim ljudima doista znače sve i vaš su izvor sreće, kaže astrolog Gregory Scott.

Mesec je i u kvadratu s Plutonom u Jarcu, koji donosi fizičku transformaciju, a u inkonjunkciji je sa sanjarskim Neptunom u Ribama. Stoga biste u petak mogli sanjariti o svojoj idealnoj vezi, a uz pomoć Plutona u zemljanom znaku i transformisati stvari na praktičan način kako biste napravili promene u svom ljubavnom životu.

Zahvaljujući konjunkciji Meseca i Jupitera u Vagi, ako krenete u potragu za ljubavnom vezom kakvu želite, ako pokušate uspostaviti kontakt, zvezde vam daju veliku podršku jer sreća sada dolazi putem povezivanja s drugima.

HOROSKOP ŠALJE VAŽNO UPOZORENJE: evo šta treba da uradite pre retrogradnog Merkura (do 12. avgusta 2017. godine)...

"Petak je ostvarenje snova u vezama koje zaista imaju potencijal da vam promene život", ističe britanski astrolog. Delovanje je jednako povoljno kako za započinjanje veza i nove veze, koje će postati ozbiljne, tako i na one koje traju već neko vreme, a sada će biti izvor sreće i zadovoljstva.

"Ovo je predivno vreme za ljude koji su već u vezama i one koji odluče da budu u vezi", kaže G. Scott.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.