Horoskop za vikend: kvadrat Venere i Marsa i ljubavni krah (do 27. januara 2020.)

Horoskop za vikend - mlad Mesec donosi lepe promene, ali čuvajte se moćnog kvadrata Venere i Marsa!

Horoskop za vikend od 24. do 27. januara 2020. godine!

U petak, 24. januara mlad Mesec ulazi u znak Vodolije i donosi neke sasvim drugačije, originalne avanture. Ovo je savršen dan za susrete sa dragim i pozitivnim ljudima. Uživaćete u društvu prijatelja, oslobodićete se napetosti i otkrićete neke nove vidike.

Već u subotu, energija kreće drugačijim tokom jer imamo čudesan spoj Merkura u Vodoliji i Marsa u Strelcu. Ovo je dan dobrih rešenja, nade i ostvarenja. Um i telo deluju zajendo i vode vas ka dobrim i značanjnim aktivnostima. Moguće je da će vas inspirisati neka zanimljiva osoba iz vašeg okruženja. Dobro poslušajte savete!

MESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2020. GODINE: Bika očekuje romantična kriza zbog prošlosti, a Škorpiji nova ljubav menja životMESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2020. GODINE: Bika očekuje romantična kriza zbog prošlosti, a Škorpiji nova ljubav menja životMeselni ljubavni horoskop - saznajte šta vaš horoskopski znak očekuje na romantičnom polju...

Sekstil Merkura i Marsa pomaže da brzo zaključujemo i donosimo dobre odluke. Ovo je aspekt preciznosti, spretnosti i efikasnosti i na pravom smo putu ka manifestaciji mnogih naših želja.

U nedelju Mesec i dalje boravi u slobodnoj i buntovnoj Vodoliji pozivajući nas da budemo originalni, iskreni i samo svoji. Polako se oslobađate teškog tereta prošlosti i počinjete da koračate stazom svojih želja. Više ne zavisite od drugih, već samo od istine koju diktira vaše srce.

Horoskop - evo koja 3 znaka treba da budu oprezna tokom vladavine Vodolije (do 19. februara 2020.)Horoskop - evo koja 3 znaka treba da budu oprezna tokom vladavine Vodolije (do 19. februara 2020.)Horoskop - evo koja 3 znaka očekuje rizičan period u vladavini Vodolije!

Sa druge strane, u nedelju vlada kvadrat Venere i Marsa. Ako ste u romantičnoj vezi, moguće su ljubavne komplikacije.

Ne rizikujte previše, već pružite šansu i drugoj strani da predstavi svoju čežnju. Ali ne dozvolite da upadnete u mračnu zamku iluzije, već svaku reč razmotrite. Dovoljno ste vešti da otkrijete istinu. Dobro obratite pažnju na razne signale.

Izvor: Lovesensa

Julijana Oremović

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.