Horoskop za vikend: kome svemir šalje novu romansu, a kome iznenadan novac

Horoskop za vikend otkriva šta nam donose čudesni putevi Urana - evo šta nas očekuje i naredne nedelje!

Uran budi i oslobađa, a u znaku Bika budi i oslobađa nove načine ljubavi prema sebi, nove načine primanja, nove talente i kapacitete kojima se možemo koristiti da preživimo, stvaramo za život, kaže astrolog Kaypacha Lescher. Uran u astrologiji simbolizuje lično nesvesno – zato nismo nužno svesno spremni, voljni, sposobni, željni razvijati sebe, nove kapacitete, nove talente; moguće je da smo jednostavno naglavačke bačeni u to.

Horoskop - Mesec u natalnoj karti otkriva tajne srca: evo koliko su ljubomorni Bik, Devica i JaracHoroskop - Mesec u natalnoj karti otkriva tajne srca: evo koliko su ljubomorni Bik, Devica i JaracU zavisnosti od toga u kom znaku se nalazi Mesec u vašoj natalnoj karti možete odrediti šta je to što vam daje osećaj sigurnosti…

Na primer, odjednom nam je račun u banci prazan i jednostavno moramo naći nove načine zarađivanja; ili nas nepredviđeni događaji izguraju iz naše udobne zone, izvan poznatog. Nasuprot Uranu sada su čak četiri planete u Škorpiji: Sunce i Venera, koji su u konjunkciji, kao i Merkur i Jupiter. To su potrebe drugih ljudi, njihovi zahtevi, želje... – rasteže nas na sve strane zahtevima, manipulacijama, iskorišćavanjem, nizom stvari (čak i porezima, ali i nasledstvom – dakle, ne mora nužno biti loše).

Budući da je Bik "moji resursi, moj novac", moguće je i prijatno iznenađenje u obliku dobitka u igri na sreću. Sada je moguće iznenadno buđenje, osvešćavanje, zaljubljivanje. Budući da je Bik povezan s našim vrednostima, razmatraćemo šta je zaista važno za nas – i to se sada možda menja.

Horoskop do 2. decembra 2018. godine: šta nam donose čudesni putevi VenereHoroskop do 2. decembra 2018. godine: šta nam donose čudesni putevi VenereMožda ćemo sada postati svesni koliko smo srećni jer nas je ljubav odabrala - šta nam donosi kretanje moćne Venere do 2. decembra…

Vrednosti se menjaju kako vaša duša evoluira. Konjunkcija Sunca i Venere, koji će se "poravnati" sa Zemljom, je start, početak novog ciklusa Venere, koji traje 584 dana, zato je ovo ne tako česta velika prilika da se "ide duboko, oseća duboko i transformiše na vrlo dubokom nivou. A ta transformacija ima veze sa razumevanjem šta je ljubav, šta je veza", kaže Kaypacha.

Ovo je vreme odbacivanja prtljaga iz prošlosti: povreda, rana, odbacivanja, gubitaka, i ostvarenja novih ljubavi. Sada postoji velika mogućnost za početak novih veza, početak novih putova u dubokim vezama – za ceo život.

Izvor: Sensa.hr

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.