Horoskop za vikend: kome će magičan Jupiter doneti probleme, a kome ostvarenje snova

Horosko otkriva kakve nam radosti donosi vladavina Jupitera, ali nekome će doneti i velike izazove!

Od četvrtka, danom kojim vlada Jupiter, predviđeni su veliki, jupiterijanski događaji. Toga dana Jupiter ulazi u znak Strelca i na mnogim poljima će se osećati promene. Ovaj benefik, generalno donosi lepe i srećne događaje, ali nekad može doneti i velike štete ili poteškoće. Ukoliko vam je u natalnom horoskopu vladar 6, 8. ili 12. polja i u izazovnim je aspektima, onda je velika verovatnoća da će vam doneti probleme ili poteškoće. Ali opet, znak kojim sada tranzitira, daleko je pozitivniji, blagotvorniji i optimističniji od znaka kojeg napušta, znaka Škorpije.

Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za novembar 2018. godineMesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za novembar 2018. godineMesečni horoskop za zdravlje - evo ko u novembru treba da promeni navike, a koga prati dobra energija!

Spremite se za velike avanture, velika dela i uspeh ili bar pokušaje. On podržava one koji su spremni za velika dela i velike promene, a daje najviše kada ste spremni da u svakom momentu zarad svog ideala, plana, sna (Jupiter je takođe vladar Riba) spakujete jedan kofer i istog momenta odete na drugi kraj sveta. Jupiter podržava sve one koji veruju snovima i kada im svi okrenu leđa, a oni i dalje veruju u svoju želju i teže da je ostvare. Sada će im Jupiter dati podršku i šansu da svoj san i ostvare.

Horoskop - kako u narednih 10 dana retrogradna Venera kroji sudbinu: evo šta možete očekivati od planete ljubavi i novcaHoroskop - kako u narednih 10 dana retrogradna Venera kroji sudbinu: evo šta možete očekivati od planete ljubavi i novcaOva 2018. godina je godina Venere, pa je zanimljiva činjenica da je baš ova planeta retrogradna u svojoj godini. I ne samo to,…

Pred vama je lepa godina u kojoj možete očekivati najviše od Jupitera vezano za polje života kojim tranzitira. Pored ambicioznih želja, tu su i ljubavne avanture, pa se već prva očekuje u petak kada se retrogradna Venera sretne u trigonskom aspektu sa Marsom. Možda će iskrsnuti neka stara priča, tek toliko da se probudi želja i stare uspomene.

U svakom slučaju, nemojte okolišati i kalkulisati već se opustite i uživajte. Osetite energiju Jupitera u pravom smislu te reči. Isplanirajte neko putovanje, ili više njih, osmislite plan za neko dodatno školovanje ili učenje nečeg novog. Iskoristite svaki nalet novih ideja, planova i želja. Često će biti megalomanske, a ako se ostvari pola od zamišljenog, bićete srećni. Uživajte i radujte se, jer ova planeta i jeste slika sreće i radosti (Jupiter u Strelcu).

Izvor: Profesionalna astrologija

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.