Horoskop za vikend: kakvu nam sudbinu donosi Messec u znaku Raka (do 29. januara 2018.)

Ovo je vikend opuštanja i zabave, a evo kakvu će sudbinu vašem znaku doneti položaj planeta!

Ova nedelja je vrlo promenljiva i svaki je dan priča za sebe. U petak, Mesec ulazi u Blizance, ali kako se to događa predveče, većinu će dana biti u Biku. Mars - planeta muževnosti i nagona, arhetipski muški princip, vladar Ovna, povezan s izgradnjom, stvaranjem, ali čak i s uništavanjem stvari koje nam više ne služe i stoje nam na putu - prelazi u znak Strelca. U tom je znaku više zainteresovan za pustolovine i istraživanje, kaže astrolog Gregory Scott. Takođe, crvena je planeta puno srećnija u vatrenom znaku nego u Škorpiji, dodaje.

Horoskop za period Marsa u Strelcu: evo za koga će vreme stati (do 18. februara 2018)

"Mars je sad u stanju galopiranja napred i gleda u budućnost, nije zainteresovan da uđe u detalje stvari, zanima ga da čini nešto novo i uzbudljivo." Mesec i Mars u petak će se naći u opoziciji - želja za otkrivanjem novih informacija ili za putovanjem biće vrlo snažna; pa se želje mogu i stopiti pa ćete, na primer, želeti putovanjem da dođete do novih informacija. Možete li sebi to da priuštite (s obzirom na to da je reč o radnom danu), petak je odličan dan za putovanje, otkrivanje novih stvari, zabavljanje.

Ako to ne možete, i dalje ćete osećati potrebu da na neki način pobegnete - što možete uz pomoć igre, knjige, šireći svoje izbore jer naglasak je na tome da se ide napred i istražuje i otkriva nešto novo, bilo u fizičkom, bilo u intelektualnom smislu, da se iskoristi trenutna energija.

I u subotu je Mesec u Blizancima - vrlo osjetljiv na komunikaciju i pronalaženje novih načina da se nešto obavi - te je u trigonu sa Suncem i Venerom u Vodoliji. Sunce, naš identitet i ono čemu težimo, u Vodoliji je usresređen na ideje, razmišljanje i druge ljude. Venera u Vodoliji je usmerena na druge ljude i voli da bude od pomoći. Svo troje se zaista slažu, kaže astrolog, a kvadrat s Neptunom u Ribama dodaje dozu sanjarenja o onome što bi moglo da bude.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.