Horoskop za vikend: kakvu nam ljubav donosi moćan susret Venere i Plutona

Horoskop za vikend - dani kada je ljubav na velikom testu!

Petak je dan kada se Merkurova potraga u Ribama može dovesti u pitanje. Kroz ovaj znak se podsećamo svoje istine, a od Jupitera koji njime vlada, očekujemo znanje i odbacujemo logiku, jer osećamo da postoji nešto veće od toga. Sada dolaze u kvadrat i kao da se ne razumeju. Mali Merkur će pokušati da razume ono što želi da zna. Tu počinju sumnje, gubi se poverenje, trudimo se da budemo realni i praktični. Međutim, ovde borba neće pomoći. Zato se slobodno i bez straha, prepustimo veri u dobro, jer Jupiter nas samo tome uči. Tada ćemo shvatiti da ne moramo uvek imati ili znati odgovor na baš svako pitanje.

Mesečni horoskop - prati nas mračna senka retrogradnog Merkura: evo kakva sudbina očekuje vaš znak u martu 2019. godineMesečni horoskop - prati nas mračna senka retrogradnog Merkura: evo kakva sudbina očekuje vaš znak u martu 2019. godineMesečni horoskop za mart 2019. godine - saznajte kako će misteriozno kretanje planeta uticati na vaš horoskopski znak ovog meseca!

Kraj nedelje je zanimljiv jer se Venera i Merkur druže sa Plutonom.

Ukoliko je Venera pokušala, na prethodnom ispitu kod Saturna, da zadrži nešto staro i dotrajalo iz straha, ovde to više neće moći. Plutonu mora da sve da i da preda sebe čistu, što znači da nešto mora i da umre, jer od njega ne može da sakrije svoju iskonsku potrebu. Venera je princip davanja i ona se samo tada raduje. Ovaj susret će je podsetiti da ona od ljubavi živi i da je to najveća vrednost i snaga koju ima. Ako se i uplašila samoće u ovom znaku, možda čak izgubila veru u ljubav (jer je doživela nešto njoj strano), ili došla do kraja, sada kada je to prihvatila, postaje svesna svoje potrebe - davanja ljubavi i radosti. Ovako se priprema za promenu koja uskoro sledi, njenim ulaskom u znak Vodolije.

Mesečni horoskop - ova 3 znaka očekuje loša sudbina u martu 2019. godineMesečni horoskop - ova 3 znaka očekuje loša sudbina u martu 2019. godineMesečni horoskop otkriva koje horoskopske znakove očekuju teškoće u martu 2019. godine!

Merkur, naravno, još bolje shvata da ga ono površno u ovom periodu ne zanima, već sledi potrebu da pronikne u sve dubine i sazna tajne. Ovde razmišljamo o početku i kraju svih stvari, ali nemamo strah. Možemo da kažemo, napišemo ili objavimo ono što niko nije smeo. Sa Plutonom nema prevare, ogoliće nas da je istina samo u nama, što nam samo može dati snagu i energiju.

Izvor: Profesionalna astrologija

Ivana Šaljić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.