Horoskop za vikend: kakve promene na kraju nedelje donosi tajanstveni Neptun (do 26. novembra 2018.)

Mars je u znaku Riba dok vas Neptun upozorava da ovog vikenda treba da izbegnete sukobe i konflikte - evo kakve nas lekcije očekuju do 26. novembra 2018. godine...

Kad se borbe malo smire i strasti stišaju, onda će i Sunce ogrejati (Sunce u Strelcu). Sunce u četvrtak ulazi u znak Strelca, pa ćete sve drugačije videti a volja će biti jača, uprkos Marsu koji je još uvek u Ribama i ponaša se tako kako se ponaša.

Ipak, vatra jednog Sunca je daleko jača i od samog Marsa, jer ovo nije vatra koja će vas opeći ili izazvati neke svetske katastrofe, već vatra koja vas greje i obasjava put.

Horoskop - pun Mesec u Blizancima, uvodi nas u lavirint tajni: evo šta vašem znaku donosi njegova čarolijaHoroskop - pun Mesec u Blizancima, uvodi nas u lavirint tajni: evo šta vašem znaku donosi njegova čarolijaPun Mesec u Blizancima je tajanstven, podstiče u nama mnoge borbe i razmišljanja, a svaka reč imaće težinu... Pročitajte šta vama…

Da sve na nebu polako dobija smisao i da se stišava konfuzija, govori i Neptun koji će poslednjeg dana sedmice promeniti smer i krenuti direktno. Sada se možete malo opustiti, ostaje još zbunjujući Merkur, a za neke „ponavljače“ koji nisu iz prve uspeli da ostvare svoj cilj, sada se nudi druga šansa, ponovljena prilika.

Potrudite se da je ne propustite. Pokušajte da odmarate što više, jer Mars u Ribama nije za akciju. Neptun vam daje nove vidike i kako je i sam dugo stacioniran, najbolje bi bilo da se ove nedelje klonite problema, rasprava, razrešavanja nekih dilema ili nesporazuma.

Horoskop za suočavanje sa strahom, ljubavnom čežnjom i istinom: šta nam donosi Venera u znaku Škorpije (do 7. januara 2019.)Horoskop za suočavanje sa strahom, ljubavnom čežnjom i istinom: šta nam donosi Venera u znaku Škorpije (do 7. januara 2019.)Horoskop - Venera u znaku Škorpije donosi ljubavne probleme, ljubomoru i jačanje toksičnih odnosa - evo kako da kanališete njen…

Budite samo mirni, uspostavite balans, radite na tišini u sebi, molite se i jedino ćete na taj način sprovesti uspešnu akciju. Uspešna askcija u ovom slučaju (Mars u Ribama) znači dovesti svog Marsa u potpuni mir, stanje koje mnogi zovu nirvanom. Tu će i Neptun da vam da dodatnu podršku, pa se okrenite sebi i pozabavite se svojim unutrašnjim dijalogom.

Izvor: Profesionalna astrologija

Paula Ključević

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.