Horoskop za vikend: kakve nam životne promene donosi Sunce u znaku Vodolije

Horoskop za vikend - očekuju nas turbulentni dani, ali u nedelju Sunce u Vodoliji donosi lepe promene!

Dani uljuljkanog života prolaze, jer Mesec prelazi u znak Blizanaca i aktivira vaš mozak 24 sata. Više nema spavanja, jer Blizanac i kada spava misli. On ima volju i potrebu da razmenjuje informacije, reči, ali i da koketira, pa se u petak očekuju neki interesantni ljubavni susreti, koji vam itetekako mogu zagolicati maštu i uvući nekog novog u vaše snove.

Horoskop - ova 3 znaka očekuju teškoće u vladavini Vodolije (do 20. februara 2019.)Horoskop - ova 3 znaka očekuju teškoće u vladavini Vodolije (do 20. februara 2019.)Horoskop otkriva koja 3 znaka očekuju rizik, razočaranje i važne životne lekcije tokom vladavine Vodolije...

Venera će imati egzaktan trigon sa Marsom, pa će taj susret biti jako strastven i vrlo interesantan, a da je promena u vašem životu sigurna, govori Merkur koji će stati na Plutona i potpuno promeniti tok vaših misli. Ponekad je možda i lepo odstupiti od planova, ali naravno samo kada su razlog za to lepi i srećni susreti. Tada, sve za trenutak može malo da sačeka.

Ako vam se pojavi takav trenutak opuštanja iskoristite ga i uživajte u njemu što više, jer vas za vikend očekuju neplanirane turbulencije. Sunce će u subotu biti u kvadratu sa Uranom preko poslednjih stepenova kardinalnih znakova, što može ukazati i na neku globalnu katastrofu. Budite oprezni u saobraćaju, posebno ako za to imate razloga, loši vremenski uslovi ili nepregledni i nepoznati teren.

Horoskop za sledeću nedelju: evo koji znakovi će biti najsrećniji od 21. do 27. januara 2019. godineHoroskop za sledeću nedelju: evo koji znakovi će biti najsrećniji od 21. do 27. januara 2019. godineNedeljni horoskop - Lava očekuje nova ljubav, a Devicu poboljšanje na polju karijere!

Uran sa Suncem može da izazove i nepogode kao i probleme u vazdušnom saobraćaju. Uran na poslednjem stepenu Ovna nije srećan za zemlje u znaku Ovna, a kada je u to upleteno Sunce iz Jarca onda su sve zemlje u znaku Jarca takođe prozvane. Sunce u Jarcu u kvadratu sa Uranom je pretnja svim autoritetima ili vodećim figurama u zemljama jarčevskih karakteristika.

A u nedelju Sunce menja znak i ulazi u Vodoliju, pa će se ta promena svakako osetiti. Dok se malo prilagodite energiji Vodolije i vazdušnoj energiji, može biti malo turbulentno ili haotično, ali nakon toga osetićete se kao da ste dobili krila i da možete poleteti. Samo budite tihi da biste sve promene mogli čuti i osetiti, a kad ih čujete onda ih prihvatite i usvojite ono najbolje od njih.

Prilagođeno sa: Profesionalna astrologija

Paula Ključević

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.