Horoskop za vikend: kakva nam iskušenja donosi Mesec u znaku Ovna (do 14. januara 2019. godine)

Horoskop za vikend predviđa iskušenja u vidu nove ljubavi i zabave, ali nam Mesec u znaku Ovna daje šansu da se iskupimo za greške i sukobe iz prošlosti!

Sredinom nedelje niste bili realni, pa ste doneli odličan izbor ako ste odlučili da sačekate petak i subotu kada će Sunce imati egzaktnu konjunkciju sa Plutonom, što je uvek duboko sagledavanje u samu srž problema, u dubinu nesvesnog odakle i kreću sve promene.

U subotu Mesec ulazi u znak Ovna pa će se i kod vas javiti sveža pokretačka snaga i energija. Kada se u nedelju Merkur bude spojio sa Saturnom, to će samo biti spoj onog disbalansa s početka nedelje, kada su se sukobila saturijanska metodičnost i Marsova nesistematičnost. Tada više neće biti u sukobu.

Kratak ljubavni horoskop do 31. januara 2019. godine: Bik otkriva tajne iz prošlosti, a Lava očekuje slatko ljubavno zadovoljstvoKratak ljubavni horoskop do 31. januara 2019. godine: Bik otkriva tajne iz prošlosti, a Lava očekuje slatko ljubavno zadovoljstvoKada srce čezne za ljubavnimom čarolijom, ono ne poznaje granice! Saznajte šta vašem znaku predviđa ljubavni horoskop do 31.…

Imaćete mogućnost da na najbolji način sagledate stvari, a sa snagom Ovna (Mesec u Ovnu) možete se usmeriti ka njihovom ostvarenju.

Pokušajte da nađete vremena za posao, obaveze, ali jednako i za uživanje i opuštanje. Možda su neki upravo došli sa odmora, a to nije razog da neisplaniraju jedan opuštajući izlazak, jer baš na tom putu, izlasku, očekuje vas jedan vrlo interesantan susret, događaj i provod za pamćenje (Venera-Jupiter u Strelcu).

Izvor: Profesionalna astrologija

procitajte-jos4

Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za januar 2019. godine

Mesečni horoskop za zdravlje i raspoloženje - januar 2019. godine!

OVAN

Tokom januara 2019. godine zabrinutost za vaše zdravlje biće minimalna. To je zato što su vam zvezde naklonjene. Bićete u odličnoj formi. Mars je u Ovnu i imaćete neverovano visok nivo energije. Posvetićete se svom izgledu i fizičkoj formi. S vremena na vreme posvetite se sportskim aktivnostima, ali nemojte preterivati. Budući da ste takmičarskog duha, sportsko takmičenje bi vam odgovaralo najbolje. Mogući su periodi zbunjenosti, ali već ste navikli na to.

Savet: Ovo će biti aktivan i obećavajuć početak u 2019. - baš onako kako vam odgovara! Iskoristite naklonost planeta kako bi se približili ciljevima, bilo da se radi o poslu, društvu ili ljubavi. Zvezde vas podržavaju, ali vi morate delovati!

Saznajte kakva karma prati vaš znak do 4. februara 2019. godine: mesečni kineski horoskopSaznajte kakva karma prati vaš znak do 4. februara 2019. godine: mesečni kineski horoskopMesečni kineski horoskop za januar - šta nam donosi snažna energija Drvenog Bivola!

BIK

Bićete odličnog zdravlja tokom januara 2019. godine, budući da je Sunce u Jarcu. Ipak budite oprezni, preduzmite šta treba ako se pojave neki znakovi, iako ne bi trebalo doći do većih poteškoća. Imunitet vam je dobar i bićete optimističnog raspoloženja.

Savet: Januar 2019. godine je vrlo povoljan mesec, ali na vama je da preduzmete prave korake i da budete u prednosti, istovremeno.

BLIZANCI

Početkom januara 2019. godine možete očekivati energiju koju donosi Sunce. Još više energije i bolje psiho - fizičko stanje očekujte od 20. januara. Osećaćete sklad i bićete živahni i zadovoljni. Nema naznaka za nove poteškoće. Lakše ćete donositi odluke i ostvarivati svoje ideje. Ako planirate prinovu u porodici, ovo je odličan mesec za to. Zdravstvena situacija će se popraviti, ako imate poteškoća. Potrudićete se da očuvate dobro zdravlje ovog meseca.

Savet: Januar je mesec prelaza iz monotonije prošlosti u nešto novo, uz nagli razvoj događaja. Sada nije vreme da odustajete: zvezde vam svakog dana donose nove prilike. Sve što trebate jeste da izabrete partnera, planove i ono što želite raditi.

RAK

Trebali biste tokom januara 2019. godine posebno paziti na svoje zdravlje. Nećete se osećati najbolje i moguće su manje poteškoće, kao i periodi povećane nervoze. Izbegavajte preteške fizičke poslove i haotične situacije na radnom mjestu, nemojte preterivati. Budite predani svojim ciljevima. Mars vam donosi energiju, ali morate je dozirati.

Savet: Iskoristite stabilizirajući uticaj Saturna, bilo da se radi o ljubavi ili poslu! Dobijate vetar u leđa, sve dok ste prilagodljivi i otvoreni za nove prilike.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.