Horoskop za vikend: kako se menja naša budućnost zbog vladavine retrogradnog Saturna

Horoskop za vikend otkriva kako da prevaziđamo izazove retrogradnog Saturna, ali i šta nam donosi čudesno pomračenje Sunca!

"Ono što je super u vezi sa astrologijom jeste što se odnosi na svakoga na planeti Zemlji, bez obzira na to gde se nalazi. To je kosmička vrsta realnosti", kaže na početku svoje nedeljne astrološke prognoze Kaypacha Lescher. "I ovo je vrlo kosmičko vreme – pomračenje Sunca." To će pomračenje Sunca – koje se događa 13. jula u 3 i 48 časova – pratiti pomračenje Meseca, koja će, za razliku od pomračenje Sunca, koja je delimična, biti potpuna. Nakon nje sledi još jedno delimično pomračenje Sunca.

Mesečev horoskop do 11. avgusta 2018. godine: šta nam donosi drugo letnje pomračenje SuncaMesečev horoskop do 11. avgusta 2018. godine: šta nam donosi drugo letnje pomračenje SuncaMesečev horoskop predviđa sudbinu za tri Mesečeve mene, a evo šta vašem znaku predviđa lunarna astrologija!

"To je ciklus koji se događa svakih šest meseci, kad Sunce prolazi preko Mesečevih čvorova", objašnjava poznati astrolog. Sada Sunce prelazi preko severnoga Mesečevog čvora. A kada Mesec dolazi na vlastiti severni čvor, naročito je moćan. ("Bilo koja planeta kada dolazi na svoj severni čvor je vrlo moćna", objašnjava Kaypacha.) I tada blokira Sunce. Na pomračenje se gleda kao na vreme nepredvidljivih i neuobičajenih zbivanja.

"Osećam da se sada događa mnogo kolektivne energije i možemo osećati kako naše sudbine oblikuju spiritualne sile koje su van naše svesne kontrole, menjajući našu sudbinu, menjajući put našeg života", kaže Kaypacha, poredeći jul i svgust ove godine sa prolaskom kroz iglene uši. Jupiter je nakon razdoblja retrogradnoga hoda ponovo krenuo napred, ali Saturn je i dalje retrogradan i biće sve do avgusta.

Zato će septembar i oktobar biti meseci kada ćemo ponovo moći napredovati i kada će situacija biti puno smirenija nego sada, kada nam nepredvidljivost naglašava Mars, koji je u konjunkciji s južnim Mesečevim čvorom u kvadratu sa Uranom. Iznenadni, nepredviđeni događaji, nepredvidljivi ljudi, potresi, vulkanske erupcije, nezgode i nesreće... čudne se stvari događaju. "Ovo je vreme kada treba biti oprezan", upozorava Kaypacha. "Treba voziti oprezno, leteti oprezno, biti oprezan sa rečima, sa drugim ljudima..."

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.