Horoskop za vikend: kako prevazići opasne blokade planeta (do 13. januara 2020. godine)

Horoskop za vikend - šta nam donosi velika konjukcija Saturna i Plutona!

Vikend koji je pred nama će obeležiti čak tri planetarna aspekta u nedelju – pored velike konjunkcije Saturna i Plutona, Merkur će istog dana napraviti konjunkciju sa Saturnom i Plutonom.

Velika konjunkcija Saturna i Plutona na mundanom nivou označava duboke kulturne transformacije, ali isto tako označava period kada dugovremene nagomilane tenzije izbijaju na površinu.

Ovaj ciklus je veoma važan za naše podneblje i često donosi promene postojećih državnih uređenja.

Kratak horoskop za pun Mesec u Raku: Blizance očekuje dodatni priliv obilja, a Jarca prava oluja ljubaviKratak horoskop za pun Mesec u Raku: Blizance očekuje dodatni priliv obilja, a Jarca prava oluja ljubaviDanas je pun Mesec koji najviše utiče na ljubav i finansije - saznajte šta donosi vašem horoskopskom znaku...

Na individualnom nivou, ova velika konjunkcija najavljuje borbu zarad moći, pojačanu disciplinu i fokusiranost energije na postizanje velikih ciljeva.

Budući da se odigrava u znaku Jarca, svakako da bi trebalo napustiti stare obrasce i uverenja, koja vibriraju na genetskom nivou već vekovima.

Konjunkcija Merkura sa Saturnom i Plutonom koja se odigrava istog dana, daje nam mogućnost da kroz veoma suptilnu komunikaciju iscelimo sva neudobna sećanja tako što ćemo prigrliti tišinu.

Nedokučiva zvezda horoskopa: žena Vodolija igra život po svojim pravilimaNedokučiva zvezda horoskopa: žena Vodolija igra život po svojim pravilimaŽena rođena u znaku Vodolije sa sobom nosi veliku moć i privlačnost, a život oblikuje po svojim pravilima.

Ona budi određeno drevno znanje pomoću kojeg je moguće pronaći rešenje za bilo koju izazovnu situaciju.

Potrebno je da prevaziđemo blokade i strahove, jasno fokusirajući svoju energiju na integraciju uma i tela.

Izvor: Profesionalna astrologija

Milica Mikać

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.