Horoskop za vikend: kako da ublažite negativan uticaj Merkura u kvadratu sa Uranom (do 20. januar 2020.)

Horoskop za vikend - intuicija vam šapuće nešto važno, pratite je!

Horoskop za vikend od 17. do 20. januara 2020. godine!

U petak uveče, Mesec ulazi u znak Škorpije pozivajući nas da napustimo sve ono što nam više ne služi i oslobodimo se svih „okova“. Istražujte – kako sebe, tako i sve što vam je nepoznato i doći ćete do potrebnih odgovora. Negujte tišinu i osetite moć tranformacije.

U subotu, Merkur će napraviti kvadrat sa Uranom, pozivajući nas da iskoristimo ovu energiju za fenomenalne spoznaje i uvide. Iako je u pitanju aspekt kvadrata, on nas može dodatno motivisati i pokrenuti.

Horoskop - magija ljubavi dogodiće se između 17. i 27. januara: evo koja 3 znaka očekuje čarobna romansaHoroskop - magija ljubavi dogodiće se između 17. i 27. januara: evo koja 3 znaka očekuje čarobna romansaEvo koja tri znaka od 17. do 27. januara očekuju iskre čarobne ljubavi...

Svaku nervozu u komunikaciji bi trebalo da pretvorimo u ravnotežu. Iznenadne situacije ili informacije mogu nastati u cilju da nas nauče da bi u bilo kom trenutku trebalo da negujemo svoj unutrašnji mir.

Merkur u kvadratu sa Uranom nam nudi mogućnost da prepoznamo ono što nam je potrebno, ukoliko smo dovoljno otvoreni i spremni. Ako tražite neko novo rešenje, možete doći do radikalnih i autentičnih ideje.

Budite iskreni, pratite svoj lični osećaj i oduprite se svakom impulsu. Neka vas vode vaše prave potrebe koje su put za manifestovanje autentičnosti!

Najvažniji savet za svaki horoskopski znak: evo šta treba da uradite u 2020. godiniNajvažniji savet za svaki horoskopski znak: evo šta treba da uradite u 2020. godiniStrelac treba da osluškuje svoje srce, a Rak ima priliku da preokrene karmu...

Nedelja je dan za dubok odmor. Kako će se Mesec sve do nedelje uveče nalaziti u znaku Škorpije, on ima za cilj da nas odvede iz svih mračnih tunela do svetlosti, koja nas regeneriše i napaja novom energijom!

Izvor: Profesionalna astrologija

Milica Mikać

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.