Horoskop za vikend: kako da se pripremite za rizičan uticaj planeta

Horoskop za vikend predviđa da je kraj nedelje rezervisan za suočavanje sa finansijskim problemima, a evo kako da se u nedelju pripremite za neverovatne aspekte koji nas očekuju naredne sedmice!

Ono što će vas sputati ili skrenuti sa pravih želja i planova, jeste kvadrat između Merkura i Jupitera, koji uvek pokreće megalomanske ideje koje obično vode u odustajanje zbog precenjene snage, predomisljanja ili je jednostavno malom Merkuru borba dosadila. Zato je jako važno da sve ideje koje budete imali u ovom kvadratnom periodu, zapišete, a kasnije će vas iste slatko zabaviti.

Veliki mesečni horoskop za septembar 2018. godine: detaljne astro prognoze za ljubav, posao i zdravljeVeliki mesečni horoskop za septembar 2018. godine: detaljne astro prognoze za ljubav, posao i zdravljeMesečni horoskop za septembar 2018. godine - Devicu očekuje veliki uspeh i priliv novca, dok Vodoliju čeka tenzija i problem u…

Narednih dana prepustite se sopstvenom unutrašnjem doživljaju. Istovremeno će se rešavati određene teme, misli će vas voditi na različita mesta i u susrete sa raznim ljudima. Prvi deo nedelje bićete okupirani obavezama na poslu, drugi deo nedelje je vezan za finansije, pa se malo zabavite računicom i finansijama kao i načinom života. Povedite računa o ishrani, jer Mesec u Biku zna često da pretera u užicima.

Mesečni horoskop za posao i novac: astro prognoza za avgust 2018. godineMesečni horoskop za posao i novac: astro prognoza za avgust 2018. godineMesečni horoskop predviđa ko će promeniti psoao, a koga čeka odličan priliv novca! Evo šta nas očekuje na polju karijere i obilja…

A poslednjeg dana Mesec će se raspričati tek toliko da vas pripremi za dolazeću nedelju. U narednoj nedelji čeka nas mnoštvo aspekata pa je zato od izuzetnog značaja da neke stvari sredite, umirite svoje misli i osećanja, koliko je to izvodljivo, oslobodite se i pripremite za ono što predstoji.

Prilagođeno sa: Profesionalna astrologija

Paula Ključević

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.