Horoskop za vikend: kako da privučete novac i ljubav dok vlada Venera u Škorpiji

Horoskop ukazuje da ovog vikenda moćna Venera ulazi u znak Škorpije, a mnogi znakovi biće suočeni sa tajnama prošlosti i ljubavnim dilemama, ali ovaj aspekt će mnogima doneti i rešenje finansijskih problema!

Merkur će u petak napraviti i prve aspekte iz Device. Trigon sa Saturnom i Uranom može vas podržati u svim planovima i stvoriti realne okolnosti. Ukoliko je novac u pitanju, imaćete realne šanse i da ga zaradite, ukoliko je odnos u pitanju, šta god da se dešavalo vodiće vas ka jednom smeru, ka najsigurnijoj i najbezbednijojj egzistenciji. Sve će se ići u tom smeru.

Ono što vas može poremetiti jeste Venera koja na kraju nedelje, na kraju znaka Vage, pravi kvadrat sa Marsom, vrlo oštar i snažan aspekt koji može voditi ka jednom izuzetno jakom seksualnom susretu ili ka problemu kojeg se treba kloniti jer su namere ovog Marsa nepoznate i nejasne (Mars na 29 stepenu Jarca).

Horoskop za oslobađenje od starih briga: kako nam Saturn u direktnom hodu daje vetar u leđaHoroskop za oslobađenje od starih briga: kako nam Saturn u direktnom hodu daje vetar u leđaRetrogradno kretanje Saturno počelo je 18. aprila 2018. godine, ali 6. septembra ova moćna planeta nastavlja direktno - evo šta…

Poslednjeg dana nedelje, Venera ulazi u znak Škorpije u kojem će ostati prilično dugo, jer će u ovom znaku biti retrogradna. Sada će se probuditi sve one strasti kojih se i sami plašite, sve one tajne veze i maštanja koja skrivate od sebe samih, sve one prošle i tajne veze kojih se sećate, ali ne želite da bilo ko za njih zna.

Mesečni horoskop - njima je suđena sreća u ljubavi: ova 3 znaka očekuje najlepša romantična bajka do kraja septembraMesečni horoskop - njima je suđena sreća u ljubavi: ova 3 znaka očekuje najlepša romantična bajka do kraja septembraDa li je vašem znaku u septembru suđena nova ljubav, ispravljanje grešaka i pomirenje - evo šta predviđa mesečni horoskop!

U Venerinom retrogradnom hodu, mnogi partneri će se ponovo ujediniti, javiti, slučajno ćete ih sresti ili spomenuti. Sada će vam u mislima biti još uvek nova iskustva i poznanstva. Jedni će razmišljati o strasti, a drugi o novcu i finansijama. Venera u Škorpija nije bračna Venera i nije idealna za stabilne i trajne odnose i veze, ali je korisna za lako dobijanje novca, za neobične načine zarade i za neke neobične pomoći ili poklone. Još uvek je Jupiter u istom znaku, pa su ovo moćni ljudi, stranci koji umeju da vole, ali i da daruju sve ono što ova Venera poseduje. Uživajte sa njima u tom neistraženom polju moći i strasti (Venera i Jupiter u Škorpionu).

Prilagođeno sa: Profesionalna astrologija

Paula Ključević

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.