Horoskop za vikend intuicije i predskazanja: gde vas čekaju mudrost i energija od 26. do 28. avgusta 2016. godine

Mars žuri napred ostavljajući Saturna iza sebe, pa nam vikend donosi poboljšanja i važne susrete!

Nakon konjukcije Marsa i Saturna koja je ovih dana donosila ograničenja, teret pa čak i ogorčenost, od 26. avgusta Mars žuri napred, ostavljajući Saturna iza sebe. Istina, ulazi i u kvadrat sa Neptunom koji može doneti i sumnje u uspeh, nepoverenje, ili manjak energije. Ipak, povoljno je što se Venera i Jupiter sastaju u Devici donoseći zemljanim znacima više dobrog. Takođe, približavaju se Merkuru u konjukciji u Devici, donoseći mnogima vedrinu, ljubav, ili zadovoljstva, dobitke, ili susrete koji će vas obradovati.

Pre svih, tome se mogu nadati Device rođene u periodu od 18. do 22. septembra. Njih prati sreća a mogu očekivati i napredak, ali iste su najave i za osobe u znaku Bika rođene u drugoj polovini maja i osobe u znaku Jarca u drugoj polovini januara. U nešto manjoj meri isto se smeši i Škorpijama rođenim u drugoj polovini novembra i Rakovima rođenim u drugoj polovini jula. Osobe s podznakom u Devici, Biku, Blizancima i Strelcu povoljno će osetiti stelijum planeta u Devici. Mesec je u Blizancima i donosi pojačanu komunikaciju, kretanje, putovanja, razmenu i obilje informacija.

Astrološka analiza: ova 3 horoskopska znaka imaju najizraženiju intuiciju...

Na dan 26. avgusta, povoljan je trenutak za početak dugotrajnih projekata - posebno ako je reč kreativnom radu, stvaralaštvu, pretvaranju emocija u kreativan rad. Taj dan je posebno povoljan za čulna zadovoljstva i telesna uživanja, a seks je tog dana lekovit! Ovo je dan povoljan i za lečenje, za početak setvenih radova, pa čak i sve koji vole obilno da jedu jer se hrana izuzetno dobro apsorbuje.

Subota, 27. avgust dobar je dan za odmor, pasivnost i uživanje u prirodi. Dobar je za mudrosti i proročanstva, kao i za predviđanje budućnosti. Povoljan je da umirite burna osećanja, a biće pojačana jer je Mesec u Raku. Ako uspete da stišate emocije i posvetite se više razmišljanju, moći ćete da dobijete odgovore na do tada nerazrešena pitanja. Dobro je razmišljati o ljubavi, partnerstvima, da bi se emotivni odnosi poboljšali - može se to učiniti, jer će Venera biti u konjukciji sa Jupiterom i Merkurom u Devici.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.