HOROSKOP ZA VIKEND: evo šta večiti sanjari treba da urade u nedelju (do 6. novembra 2017. godine)

Pun Mesec u subotu donosi isceljenje, a evo kako će na nas uticati čudesna Merkurova promena u nedelju!

Ovo je nedelja vrlo promenljiva i zahteva od nas da u svakom trenu budemo spremni za bilo šta, kaže astrolog Gregory Scott. Što nas očekuje tokom prvog vikenda u novembru?

Numerološka prognoza za novembar 2017. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski broj

U petak Mesec ulazi u znak Bika, dobijajući na uzemljenosti i stabilnosti. Mesec u Biku u opoziciji je s Jupiterom u Škorpiji - takav je Mesec više usresređen na telesno blagostanje nego na emocije. Mesečev sekstil s Neptunom u Ribama daje intuitivnost i poruke, kako emocionalne tako i fizičke. "Kada ste zaista povezani sa svojim telom i emocionalnim stanjem, kada ste tako povezani sa sobom, postoji velik prostor za lični uvid i prilika da svoju ljubav delite s drugim ljudskim bićem", kaže G. Scott.

besplatna natalna karta.jpg

Venera je u Vagi, u opoziciji s Uranom u Ovnu - tu je takođe vidljiv konflikt: Venera u Vagi puna je ljubavi i spremna na kompromis, dok Uran u Ovnu želi učiniti neobične i ekscentrične stvari na svoj način te neće dopustiti da ga iko spreči u takvim njegovim planovima. Mesec u Biku u opoziciji je i sa Suncem u Škorpiji, zato je na delu prekid s emocionalnim radom i razvojem pa je fokus na jednostavnim životnim stvarima.

"Petak je odličan dan za opuštanje i uživanje u jednostavnim zadovoljstvima", kaže astrolog. Ali nemojte u tome preterati i to (zlo)upotrebiti kao davanje oduška emocijama - umesto da se s njima nosite na zdrav način (među ostalim, telesnom aktivnošću, jogom, meditacijom) - naročito ako biste mogli imati zdravstvene posledice. "Želite li promeniti to kako se osećate, učinite nešto zdravo, a ne destruktivno", savetuje G. Scott.

U subotu je u Biku pun Mesec, koji je u opoziciji sa Suncem u Škorpiji i sekstilu s Neptunom u Ribama. Venera je i dalje u Vagi i u opoziciji s Uranom u Ovnu. Nakon prethodnih dana punih mijena, ovo je dan za završavanje ili isceljenje nečega unutar vas. Osvestili ste svoju ulogu u situacijama koje vam se događaju, ne krivite druge ljude, nego imate vrlo objektivnu sliku, stvari vidite jasno i možete doneti odluku o tome šta želite i kako zaslužujete da vas drugi tretiraju.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.