HOROSKOP ZA VIKEND: evo šta treba da uradite dok je Mars u znaku Vage (do 20. novembra 2017.)

Iskoristite snažnu energiju koju Univerzum šalje do ponedeljka - zabavite se, uživajte u romansi i preispitajte svoje odluke, a evo šta nas još očekuje do 20. novembra!

Mesec je u petak, 17. novembra u Škorpiji i u konjunkciji s Venerom i donosi mnogo strastvene, magnetske, superintenzivne energije, kaže astrolog Gregory Scott. Merkur je u Strelcu, u sekstilu s Marsom u Vagi. "Petak je sjajan dan za ljubav, seks i romantiku", ističe britanski astrolog, upozoravajući da je energija tog dana intenzivna i da bi nekima mogla biti i preintenzivna pa im se činiti da se stvari prebrzo razvijaju.

besplatna natalna karta.jpg

Zahvaljujući Merkuru i Marsu, snažna energija tog dana može se odlično iskoristiti za putovanje, društvena okupljanja i zabave s prijateljima i porodicom. Ako, dakle, emocionalne i romantične stvari budu preintenzivne za vas, ovo je dobar dan da se oraspoložite druženjem s ljudima s kojima niste u intimnoj vezi.

Veliki godišnji horoskop za 2018: LAV - astrološke prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

Suboti pečat daje mlad Mesec u Škorpiji. Budući da mena počinje u 12 i 42 h na 26. stepenu Škorpije, Mesec će u večernjim satima preći u znak Strelca. "Mlad Mesec je kad su Mesec i Sunce u konjunkciji; Mjesec je potpuno crn i privlači mnogo, mnogo različite nove energije", objašnjava G. Scott. Subota je dan s velikim potencijalom za transformaciju života i konkretne promene na temelju svojih osećaja.

podznak besplatno

U nedelju je Mars u Vagi u kvadratu s Plutonom u Jarcu, a u sekstilu s Mesecom u Strelcu. Stoga je to sjajan dan da svoje ideje i planove za budućnost iznesete drugim ljudima te od njih dobijete povratnu informaciju, nove uvide, dublje razumevanje toga šta činite; možda čujete stvari koje ste, zaneseni entuzijazmom, propustili da primetite.

Veliki godišnji horoskop za 2018: RAK - astrološke prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

Mesec u Strelcu poziva vas na delovanje, na pokret, pa ste skloni propustiti detalje koji bi se mogli pokazati važni. Bitno je da sve bude na svome mestu pre nego što krenete napred, u akciju, što možete učiniti u za to odličan dan - ponedeljak, 20. novembra. Ova je nedelja pravi dan da temeljno sagledate stvari na kojima radite i da ih po potrebi preradite, ispravite, dopunite, i to u saradnji s drugim ljudima koji će doprineti uvidima i pojedinostima koje su vama možda promakle.

Izvor: Sensa klub

Patricia Lucija Tomasović

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.