HOROSKOP ZA VIKEND: evo šta nam šapuće intuicija (do 24. avgusta)

Horoskop za vikend od 21. do 24. avgusta 2020. godine!

Petak je prilično miran i opušten dan. Mesec će napraviti trigon sa Saturnom i to će uticati na većinu da osete jednu stabilizaciju u odnosima sa kolegama ili u porodici.

U subotu Sunce prelazi u znak Device i drage Device od srca vam ŽELIM SREĆAN ROĐENDAN!

 HOROSKOP ZA JESEN 2020. GODINE: Šta očekuje Jarca, Vodoliju i Ribe HOROSKOP ZA JESEN 2020. GODINE: Šta očekuje Jarca, Vodoliju i RibeJesenja astro prognoza - saznajte šta očekuje Jarca, Vodoliju i Ribe tokom jeseni 2020. godine!

Najviše promena će osetiti osobe rođene u ovom znaku. Sunce iz muškog, vatrenog znaka Lav prelazi u ženski, zemljani znak. Dominantna muška energija polako se stišava i primat u narednom periodu preuzima mirnija, stabilnija, ženska energija. To je pravo kruženje energije u prirodi oko nas, kao i u nama.

U nedelju će Mesec u Vagi, pre nego što napusti taj znak i pređe u znak svog pada Škorpion, napraviti seriju potencijalno uznemirujućih aspekata. To je kvadrat sa Plutonom i Saturnom i opozicija sa Marsom. Opet imamo sličnu energiju kao na početku nedelje.

Da li ćemo osetiti duboki strah ili depresiju u velikoj meri sada zavisi od Merkura u Devici. Ako sebi racionalno objasnimo da ne moramo uvek isto da reagujemo na svaki izazov, onda smo u stanju da ove neprijatne aspekte samo propustimo i ne osetimo ih na svojoj koži ili duši. Ali, da bi to uspeli, neophodno je da to osetimo i u svom telu. Racio bi trebalo povezati sa osećajem u našem telu. To je sklad između onoga što mislimo i osećamo.

HOROSKOP ZA JESEN 2020. GODINE: Šta očekuje Vagu, Škorpiju i StrelcaHOROSKOP ZA JESEN 2020. GODINE: Šta očekuje Vagu, Škorpiju i StrelcaJesenja astro prognoza - Evo šta Vagu, Škorpiju i Strelca očekuje tokom jeseni 2020. godine!

Nakon toga Mesec prelazi u znak Škorpion i pravi sekstil sa Suncem. Ovo je aspekt sklada između našeg svesnog i nesvesnog. Takođe, ovo je prilika da prihvatimo svoju intuiciju kao navigaciju, koja je nepogrešiva. To što je Mesec u padu može da bude poziv da zaronimo još dublje u svoju dušu i pronađemo pravi dragulj!

Prilagođeno sa: Profesionalna astrologija

Snežana Knežević

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.