HOROSKOP ZA VIKEND: evo šta nam donosi Mesec u znaku Škorpije (do 28. avgusta 2017. godine)

Možda ćete baš ovog vikenda pronaći svoje "srećno mesto" i ostvariti važne ambicije, a evo šta nam horoskop predviđa do ponedeljka!

Kakav će biti kraj ove nedelje, koja je na samom početku snažno obeležena pomračenjem Sunca? U petak, 25. avgusta Saturn prekida retrogradni hod i ponovno kreće napred. Dolazi vreme da u praksi primenimo ono što smo naučili radom na sebi, na koji nas je podstaklo Saturnovo retrogradno kretanje, kaže astrolog Gregory Scott.

Veliki horoskop za vladavinu Device: šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja (do 22. septembra)...

Sada ćemo biti sigurniji u ono što činimo i sposobniji da krenemo u akciju kako bismo u svoj život uneli više trajnih stvari i sigurnosti. Ovo je vreme kada treba ići napred, a ne propitivati i na površinu izvlačiti još pitanja i dvoumljenja - toga je bilo dovoljno u proteklim mesecima i može biti zamorno ako se događa neprekidno.

besplatna natalna karta.jpg

U subotu Mesec prelazi u Škorpiju, a Venera u Lava. Venera u tom vatrenom znaku nije introspektivna i naglašeno emocionalna kao što je bila u Raku, nego ekstrovertirana i usmerena na zabavu.

U kombinaciji sa Saturnovim ponovnim direktnim kretanjem, sada je doista pravo vreme za uživanje i zabavljanje. Mesec u Škorpiji produbiće želju za intenzivnim emocionalnim doživljajima. "To je zaista sjajno za one koji su u potrazi za romantikom i uzbuđenjima", kaže G. Scott.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.