Horoskop za vikend: evo šta donosi Mesec u Ribama - kada ljubav isceli dušu

Horoskop za vikend - zvezde nam daju veliku podrršku, a ljubav je duševni lek!

Horoskop za vikend od 20. do 23. marta 2020. godine, piše Lovesensa.

Danas Sunce ulazi u znak Ovna, pa će petak biti dan za aktivnost i velika dela. Pre nego što Sunce uđe u Ovna, kreiraće sekstil sa Saturnom što će pomoći da odradimo stare projekte, nedovršene poslove i karmičke dugove.

U petak počinje i proleće, odnosno prolećna ravnodnevnica koja nam donosi novu energiju i sposobnost da se suočimo sa smenom svetlosti i tame. Stiže nam nova energija, nova snaga i istrajnost.

Horoskop - ova 3 znaka očekuje radost i dobre promene u vladavini Ovna (do 20. aprila 2020.)Horoskop - ova 3 znaka očekuje radost i dobre promene u vladavini Ovna (do 20. aprila 2020.)Horoskop otkriva - evo koja tri zanka prati dobra sudbina tokom vladavine Ovna!

Sa novim planetarnim aspektima iammo snagu da se suočimo sa neprijatnim situacijama i na pravi način reagujemo na njih. Ta pozitivna energija proleća koja donosi razigranost u našu dušu, podstiče da nikada ne odustajemo, već da se borimo sas vim izazovima koji dolaze.

Mars u petak pravi konunkciju sa Jupiterom, pa ćemo biti nadahuti i inspirisani za mnoga dela. Reč je o plementim delima koja će očistiti našu karmu, podstaći nas na dobre ciljeve i želju da činimo nešto za opšte dobro. Sve što raditestvara osećaj unutrašnjeg poverenja, empatije i reda. Imate osećaj kao da ispunjavate svoju veliku misiju, odnosno svoju pravu svrhu.

U subotu ćemo biti vrlo kreativni i naša maštovitost i talenti pretvaraju se u dela. To se događa zbog konjunkcije Meseca u Ribama sa Merkurom. Slušajte svoju intuiciju šta vam šapuće. Njen glas je isceljujuć u najtežim trenucima. Pratite kuda vas vodi i dozvolite da vam pokaže gde je skrivena vaša istinska moć. Tokom subote razvijte određene tehnike opuštanja i oporavite svoju dušu od negativnih vesti, strahova i neizvesnosti. Meditirajte, slušajte laganu muziku, crtajte, čitajte, vežbajte...

Ljubavni horoskop za april 2020. godine: kada ljubav pokaže svoju snagu i najlepšu moćLjubavni horoskop za april 2020. godine: kada ljubav pokaže svoju snagu i najlepšu moćMesečni ljubavni horoskop - u aprilu ljubav pokazuje veliku moć!

U nedelju Saturn će pronaći svoje utočište u znaku Vodolije. Ovaj aspekt trajaće sve do 2. jula, a naredni period može doneti razrešenje mnogih problema. Sprema se bolji period, doba u kojem ćemo iskoristiti naučeno i u svoj život uvesti nove modele i strukture.

Sekstil Merkura i Urana u nedelju donosi mnoga iznenađenja i trenutke kada moramo biti iskreni i otvoreni. Sada probudite tu iskonsku dobrotu u sebi i pretvorite je u dobra dela kroz pomoć drugima. Podržite druge, negujte svoje odnose i dopustite da se kroz vaš život proširi epidemija LJUBAVI.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.