Horoskop za vikend: evo kome vladarka Venera donosi pravu ljubav

Horoskop za vikend otkriva puteve nebeske vladarke Venere - njena magija će ovoga puta začarati romantična srca!

Petak je interesantan dan. Sa jedne strane Mesec u Jarcu pravi dobre aspekte i radnu nedelju završavamo sa postignutim i zaokruženim rezultatima. Na drugom, emotivnom polju nešto je drugačije.

Venera će pre nego napusti znak Jarca, napraviti kvadrat sa Uranom. Ovo je aspekt koji nosi pobunjenost i sukob spram uma i ljubavi. Potreba da se prekine sve što je dotrajalo, uzima primat i ništa više nije važno. Lako se može napraviti drama, raskinuti svi lanci i izvesti veštačko buđenje, jer je potreba za begom prevelika. Ostaje pitanje, da li se želi stvarno pobeći ili samo pomiriti različite potrebe u nama samima.

Emotivni horoskopski profil Blizanaca: kako da osvojite i volite kraljicu šarmaEmotivni horoskopski profil Blizanaca: kako da osvojite i volite kraljicu šarmaOd Blizanaca nikako ne treba očekivati: ljubavnu dramu, srceparajuće scene, tugu, patnju ili suze žalosnice.

Venera je zapravo nastala od Urana i ona je Nebeska vladarka na planeti Zemlji. Ovaj aspekt je može zbuniti i dati joj lom, jer Uran samo pita koliko iskreno živi svoju potrebu. Podseća je na ključno pitanje od kojeg je napravljena - da li se ljubav može slobodno živeti i da li je ta ljubav vezuje ili oslobađa. Ovaj ispit je uvertira za njen ulazak u Uranom znak, gde će biti skoro mesec dana.

Na tlu znaka Vodolije, eto prilike za buđenje i oslobođenje od nasleđene slke kako ljubav treba da izgleda, da li je ona vezana za vreme, ili za jednu osobu? Ljubav je ovde, reklo bi se, trenutak koji ne može trajati dugo ali je važno naći ga i negovati u svom osećaju, a to je isti onaj osećaj koji nas čini živim i budnim. Ovde nema kompromisa, ljubavnih klišea i standarda.

Blizanci sa Strelčevima, Rakovi sa Jarčevima: koje su sudbinske veze horoskopskih znakovaBlizanci sa Strelčevima, Rakovi sa Jarčevima: koje su sudbinske veze horoskopskih znakovaNeke veze se, kažu astrolozi, prosto - ne mogu izbeći! Evo koje kombinacije znakova su baš takve...

Ljubav je istina i ljubav je svuda, ona je ono najčistije u svakom od nas. Za tim osećajem se u ovom znaku traga, zato kažemo da se ovde budimo i postajemo svoji i autentični, posebni.

Pružimo sebi priliku da promenimo odnose, jer je to Venera. Ako hoćemo da uzmemo najbolje iz ovog znaka, moramo iznenaditi sebe i zaljubiti se u sebe. Ovako se oslobađamo od očekivanja i planiranja koje nas uvek vraćaju u nasleđeni emotivni šablon. Venera samo slobodna, može deliti ljubav i biti večita inspiracija.

Izvor: Profesionalna astrologija

Ivana Šaljić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.