HOROSKOP ZA VIKEND: evo kome sudbina donosi obilje i pravu ljubav

Horoskop za vikend od 9. do 12. oktobra 2020. godine!

Pred nama su dva divna dana koja bi trebalo da posvetimo svojoj porodici i sebi. Budite nežni roditelji svojoj deci i brižni prema roditeljima. Da će mnogi osetiti jake emocije u petak govori nam sekstil koji će Mesec praviti sa Venerom.

Ono što u ovom danu imamo kao izazov je egzaktan kvadrat retrogradnog Marsa u Ovnu i Plutona u Jarcu. Ove dve nesvesne energije mogu da probude kod nekoga nelagodu, strah ili neku neudobnu emociju. Zato, ako osetite neku negativnu emociju ili misao, samo budite svesni da niste ni vaše misli, niti vaša osećanja, već ste jedna božanska kreacija, koja može da bira šta će misliti, raditi i osećati.

Zaista su posebni - Blizanci, Vodolije, Vage: Ovo su njihove najvažnije karakteristike i životni motoZaista su posebni - Blizanci, Vodolije, Vage: Ovo su njihove najvažnije karakteristike i životni motoSve što niste znali o Blizancima, Vagama i Vodolijama!

Svakako u svetlu Marsa koji govori o akciji, one treba da su čiste i ispravne, jer ako nisu onda lako dolazite u situaciju sukoba i rasprava. Ovo je aspekt koji dovodi do jake ljubomore i besa. Zato budite budni i obratite pažnju na ono što radite i govorite.

Kako je to aspekt koji se ne dešava često on utoliko ima duži efekat. Upravo na to nam ukazuju mnogobrojni aspekti koje će Mesec praviti u subotu kroz opozicije sa Saturnom, Plutonom i Jupiterom u Jarcu. Zatim biće tu i kvadrat sa Suncem i Marsom. Zaista posle nekoliko mirnih dana kao da se budi ogromna energija koju je potrebno smiriti. Ta energija je pokrenuta dan ranije od strane Plutona i Marsa.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani!

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.