HOROSKOP ZA VIKEND: evo koja 2 znaka Zodijaka očekuje važan izazov

Horoskop za vikend - opozicija Meseca i Merkura donosi suprotnosti i velika pitanja, najviše za ova 2 horoskopska znaka!

Za petak i vikend preporučujem da se više odmarate i opuštate.

U petak će Mesec preći u znak svog izgona u znak Jarac. Ljudi koji imaju natalni Mesec u ovom znaku najviše će osetiti promenu emocija i spoznaja. Kao da se neki događaji iz prošlosti ponavljaju i vrte u krug.

Horoskop - od 2. avgusta Sunce i Uran su u napetom aspektu: posebno obratite pažnju na polje zdravljaHoroskop - od 2. avgusta Sunce i Uran su u napetom aspektu: posebno obratite pažnju na polje zdravljaSunce i Uran u nedelju donose nepredvidive događaje i nagle promene! Evo kada posebno treba da budete oprezni...

Mesec će biti u trigonu sa Uranom u subotu a to je idealno vreme za izučavanje stare okultne literature, starih knjiga iz astrologije i svega što povezuje staro i novo.

Vrlo originalno. Nešto na šta smo zaboravili i kao da nam se u vidu „munje“ vraća u život. To mogu biti i osobe koje nam iznenada dolaze ponovo u život.

Nedelju završavamo vrlo dinamično, kao što smo je i počeli. Mesec će pre nego što pređe u znak slobode, ravnopravnosti i ideala (Vodoliju) napraviti čak pet aspekata. Stoga i zaključujem da nema puno odmora tokom nedelje.

Mesec u opoziciji sa Merkurom je uvek slika suprotnosti između onoga što osećamo i mislimo. Da li ćemo reći ono što mislimo ili ćemo to vešto skriti pod tepih može biti najvažnije pitanje za mnoge Jarčeve i Rakove.

Horoskop - pun Mesec u Vodoliji oslobađa nas karmičkih okova: 6 lepih stvari koje vas očekuju od 3. avgusta 2020. godineHoroskop - pun Mesec u Vodoliji oslobađa nas karmičkih okova: 6 lepih stvari koje vas očekuju od 3. avgusta 2020. godineOvo je vreme kada se oslobađamo okova i sputanosti, vezanosti koje nas guše! Evo kakve nam dobre stvari može doneti pun Mesec u…

Prilagođeno sa: Profesionalna astrologija

Snežana Knežević

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.