HOROSKOP ZA VIKEND: evo kakvu sreću donosi Mesec u znaku Lava (do 18. septembra 2017. godine)

Na trenutak zaboravite sve brige i izazove i dozvolite da vas čarolija Meseca vodi kroz vikend koji je u znaku radosti i najlepše avanture!

Pri kraju još jednog pozitivne, ali promenjive nedelje, u petak, 15. septembra Mesec je, kao i prethodni dan, u Raku; u kvadratu je s Jupiterom u Vagi, s kojim je pak u sekstilu Venera u Lavu. "Petak je odličan dan za proslave, zabave, fenomenalan provod s prijateljima i porodicu, izlaske... i jednostavno uživanje", kaže britanski astrolog Gregory Scott. U subotu Mesec prelazi u znak Lava i pridružuje se Veneri u tom znaku; Merkur je i dalje u Devici pa je u konjunkciji s Marsom tako da se energije te dve planete mešaju.

podznak besplatno

"U subotu ćete žudeti za razumevanjem, a kada dođete do tog razumevanja i znanja, imaćete želju o tome da govorite na sav glas, učinićete nešto vatreno i dramatično", kaže G. Scott. Zbog naglaska na vatri koji daju Mesec i Venera u Lavu, bićete vrlo ponosni što ste uspeli sami doći do spoznaje kojoj ste težili. "Proslavite to! Vi ste obavili sav posao - i ako ste obavili posao, zaslužujete i proslaviti svoj težak rad.

Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za septembar 2017. godine...

Zato, u petak insistiram da slavite, a u subotu insistiram da slavite još više! I da se dobro zabavite - jer to ste zaslužili: marljivo ste radili i uvek davali sve od sebe", kaže astrolog. Ova su dva dana nagrada za to - dva dana da se zabavimo, da slavimo, uživamo u društvu drugih ljudi, uživamo u životu...

"Bili bismo ludi da to ne iskoristimo!" ističe Gregory Scott i savetuje da obavezno isplanirate druženje s prijateljima ili ljudima koje volite i da se dobro zabavite. "Ako se tih dana sretnete s ljudima, očekuje vas prekrasno iskustvo."

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.