HOROSKOP ZA VIKEND: evo kakvu poruku nam u nedelju šalje svemir (do 2. oktobra 2017. godine)

Vikend mira i druženja, ali i važnih poruka za budućnost! Evo šta nam astrolozi predviđaju do ponedeljka...

U petak, 29. septembra Venera je u Devici - što nije dobro mesto za nju - jer je u opoziciji s Neptunom u Ribama, što se događa samo jednom godišnje, kaže astrolog Gregory Scott. "Dakle, to je Venerin dan." Isti dan Merkur prelazi u Vagu. U tom znaku taj planet komunikacije postaje više usmerena na druge ljude, objašnjava astrolog. Dodaje da je Venerin dan važan zbog svoje retkosti i da nas opozicija Venere i Neptuna čini idealističnima i romantičnima čak i ako smo inače vrlo racionalni. U petak ćemo zato biti skloni videti najbolje u ljudima.

besplatna natalna karta.jpg

Za petak dolazi i upozorenje da se ne obvezujemo ni na što dugoročno jer je moguće da bismo mogli zažaliti kasnije - kad Venera skine neptunovske ružičaste naočale. Ali, zato je petak odličan dan da se na bilo koji način posvetimo drugima, humanitarnom radu, dobrotvornim projektima, pružanjem bilo kakve pomoći.

Mesec u subotu prelazi u znak Vodolije i postaje zaokupljen apstraktnim konceptima, svetskim pitanjima, pravdom, edukacijom i naukom, razmišljanjem što se može učiniti za čovečanstvo. I naš će fokus biti više na svetu oko nas, a manje na nama i našim željama, kaže G. Scott. Mesec u Vodoliji u trigonu je s Merkurom i Suncem u Vagi. Subota je najbolji dan ove nedelje za veze, i to svih vrsta; možete unaprediti postojeće i započeti nove, naći odgovarajućeg partnera, izaći na sastanak ili se dobro zabaviti s prijateljima, rodbinom i voljenim osobama. U subotu treba precrtati sve obaveze u rasporedu i jednostavno dan provesti u druženjima i zabavljanju.

podznak besplatno

Prvi dan oktobra, u nedelju, Mesec u Vodoliji u inkonjunkciji je s Venerom u Devici, što je aspekt koji izaziva napetost. Mars u Devici u trigonu je s Plutonom u Jarcu. S tom kombinacijom, u nedelju ćete dobiti poruku od svemira, nešto što treba da znate, i to preko neke osobe. Neko će u razgovoru s vama ili pred vama nešto reći - i vama će "kliknuti" i biće vam jasno da je to poruka za vas. Ona će biti tačna i verodostojna, možete je primeniti, na temelju nje učiniti neke promene koje će biti u vašu korist, kaže britanski astrolog.

Izvor: Sensa klub

procitajte.jpg

HOROSKOP DO 23. APRILA 2018. GODINE: evo šta nam donosi Pluton u direktnom hodu

 

Pluton kreće u svoj direktan hod znakom Jarca u četvrtak, 28. septembra, i tako će se kretati sve do 23. aprila 2018. godine, što će dovesti do značajnih događaja. Direktno Pluton kreće sa 16. stepena, koji po astrološkoj simbolici pripada znaku Raka, dakle govori o emocijama i privatnom životu. Dok je Pluton planeta koja simbolizuje transformaciju i poriv za promenama, a koje nas zbog spoljašnjih događaja menjaju iznutra.

Ovaj direktan hod Plutona važan je za sve one koji svoje lične planete (Merkur, Mars ili Veneru) imaju u kardinalnim znacima - Ovnu, Raku, Vagi ili Jarcu, kao i za one kojima je to Sunčev znak, podznak ili im se u nekom od njih nalazi Mesec. Poseban uticaj ovo kretanje Plutona ima na one rođene u drugoj dekadi Ovna, Raka, Vage ili Jarca, te one kojima podznak (Ascendent ) ili neki ugao kuće u njihovoj natalnoj karti pada na 16. stepen.

Kako da sprečite nepovoljan feng šui u svom domu: ove 3 stvari u kući privlače negativnu energiju...

Pluton ne pita, već samo priredi neku situaciju, a sada je ovde reč o nečemu vezano za ono što vam se dešavalo proteklih pet meseci, ovisno o tome koliko smo dobro iskoristili njegov hod unazad i da li smo dobro naučili lekcije koje smo prolazili.

Obratite pažnju kojim vam poljem sada tranzitira Pluton u vašoj natalnoj karti. Zavisno od toga kojim područjem to polje vlada, možete shvatiti na šta ste trebali da obratite pažnju u proteklih pet meseci, te kako sada stoje stvari po pitanju njihovog razrešenja.

Ako Pluton tranzitira vašim prvim poljem, tada je potrebno da obratite pažnju na zdravlje, odnosno na energiju koja je proteklih meseci trošena uzaludno. Takođe, obratite pažnju na neke lične odnose, a na koje sada trebate staviti tačku.

Ako je u pitanju Pluton koji se nalazi u drugom polju, treba da se preispitate gde su potrošene pare, te kakav je bio vaš odnos prema poslu i sa poslovnim partnerima. Po tim pitanjima sada vam je potrebna velika promena.

Kada je u pitanju tranzit trećim poljem, Pluton vas upozorava da negujete dobru komunikaciju i odnose sa najbližima, jer zbog ega sada odnosi mogu biti napeti, pa je potrebno da budete obazrivi sa rečima.

Četvrto polje donosi popravljanje odnosa unutar porodice, odnosno Pluton će sada neke stvari pokrenuti da bi se konačno rešile. Sve to se odnosi na nešto sakriveno ili što je dosad gurano u stranu, a što se dugo krilo ili držalo da je nedodirljivo.

Kada je u pitanju Pluton koji se nalazi u petom polju, on daje vreme kada je potrebno baviti se decom i kreativnošću. Sada je potrebno i da shvatite zašto je dosad nedostajala promena na tim životnim područjima, te da je konačno i krenete ostvarivati.

FENG ŠUI ZA PRIVLAČENJE NOVCA: evo koji predmeti u kući blokiraju energiju obilja...

Po pitanju šestog polja, sada nam Pluton zadaje zadatke da se bavimo zdravljem, da ga održavamo ili rešavamo zaostale probleme. Takođe, upozorava nas da se pozabavimo i radnom atmosferom, te nas navodi da moramo smanjiti obaveze.

Sedmo polje govori o našem odnosu sa partnerom, pa vam Pluton sada šalje poruku da imate vezu u kojoj postoji prevelika dominacija partnera, koja vas guši, ali i tera da razmišljate o vlastitim promenama.

Na osmom polju Pluton je prirodno pozicioniran, no u ovom periodu odnosi se na narušeno zdravlje kroz simptome koje u prvi mah možda i ne vidite. Zato vam se savetuje da pojačano vodite računa o hroničnim obolenjima.

Pluton devetim poljem označava da ste imali planove oko nekog putovanja, koje se realizovalo unazad pet meseci, ili možda nije ni došlo do njega, ali sada putem njega imate daljnje smernice po pitanju posla.

Deseto polje pod uticajem Plutona može doneti veliku transformaciju unutar neke osobe, posebno kad je u pitanju njen odnos ka poslu, javnosti, karijeri ili menjanje ambicija. Zato, sada se potrudite na tim poljima.

Pluton koji se nalazi u 11. polju je tranzit koji menja naš pogled na prijatelje, pa je sada posebno važno da budete obazrivi u tome sa kime se družite i kome poklanjate svoje poverenje.

Dvanaesto polje predstavlja psihu, pa vam Pluton sada donosi mnogo toga sa čim se morate suočiti od ranije, ali ovaj put vam otvara i neke nove vidike koji će vam jako prijati kad doznate što sve možete.

Dok god je Pluton bio retrogradan na neki nas je način "primoravao" da se bavimo onim što nam je prošlost ostavila kao pitanje bez odgovora, odnosno što nam je zbog nerazjašnjenih odnosa bilo upitno u proteklih pet meseci. Bilo je to pravo putovanje u prošlost, koje je sada završeno. Krećemo u stvaranje novog početka!

Izvor: Astro portal

Patricia Lucija Tomasović

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.