Horoskop za vikend: evo kakvu nam sreću donosi Mesec u nedelju (do 14. oktobra 2019.)

Horoskop za vikend - u subotu vas očekuje mali haos, ali zato je nedelja predviđena za pobede i radost!

Horoskop za vikend od 11. do 14. oktobra 2019. godine!

Naredni dani donose veliku priliku za rešavanje stvari koje vas opterećuju i sprovođenje promena koje će pratiti sreća i pozitivan rezultat

U petak Mesec u Ribama intenzivira emocije. U kvadratu je sa Jupiterom u Strelcu, što naglašava želju za prepuštanjem osećanjima u samoći umesto za tumaranjem spoljnim svetom. Mesec je i u sekstilu sa Plutonom u Jarcu, što podstiče na potrebu da osećamo promene koje stvaramo u svom životu. Kako je petak 11. dan u novembru, a 11 je broj služenja, astrolog Gregory Scott ističe kako je to pravi dan da služimo, i to sebi, te dodaje:

Horoskop - očekuju nas 3 važna dana za ljubav i finansije: evo šta nam donosi opozicija Venere i Urana (do 13. oktobra 2019.)Horoskop - očekuju nas 3 važna dana za ljubav i finansije: evo šta nam donosi opozicija Venere i Urana (do 13. oktobra 2019.)Horoskop - očekuju nas 3 trurbulentna dana dok traje opozicija Venere i Urana!

"Mantra bi trebala biti: "Želim li da se stvari menjaju, mogu ih menjati. Imam li problem koji me preplavljuje, rešenja i odgovore mogu čuti putem meditacije.'" Ali kvadrat Meseca i Jupitera čini nas sklonima da mislimo da zbog svoje želje da se stvari menjaju moramo pobeći i potražiti mesto "gde je trava zelenija".

Takođe, mogli bismo imati zadivljujuće ideje te ih izraziti pisanjem ili bilo kojim drugim oblikom umetnosti. "Iskoristite svoju energiju da stvarate ovde i sad umesto da bežite i protraćite svoju energiju."

Petak će biti izazovan dan: pokazaće vam emocionalne stvari za koje možda niste spremni – zbog čega biste mogli osetiti poriv za izbegavanjem i begom, čime ćete propustiti priliku da ih razrešite i oslobodite se tog tereta. Ipak, nemojte zbog toga sebe kriviti i osuđivati, ponekad za nešto jednostavno još nismo spremni, ističe astrolog.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.