Horoskop za vikend: evo kakve će nam promene doneti Mesec u Devici (do 8. jula 2019.)

Mesec u Devici često voli da drži stvari pod kontrolom!

Horoskop za vikend od 5. do 8. jula 2019. godine!

Krajem nedelje neće biti drugih planetarnih aspekata, osim aspekata koje će Mesec obrazovati.

U četvrtak i petak Meseć će se naći u znaku Lava, pa ćemo svu pažnju usmeriti ka sebi i svojim potrebama. Naglašena je kreativnost, zabava, rekreacija i želja za samopromovisanjem.

Dok u četvrtak možemo biti pod tenzijom, ukoliko ne budemo imali vremena da radimo stvari koje volimo, petak je dan kada ćemo u velikom stilu želeti da slavimo život, uživamo i iz tog osećaja lakoće stvorimo veliku viziju.

HOROSKOP ZA RETROGRADNI MERKUR: evo kakav rizik očekuje Ovna, Bika i BlizanceHOROSKOP ZA RETROGRADNI MERKUR: evo kakav rizik očekuje Ovna, Bika i BlizanceOvan, Bik, Blizanci - evo kakkav rizik ovim znakovima donosi retrogradni Merkur!

Možete planirati odlazak na odmor, razmišljati na koji način želite da se opustite i kako da sebi priuštite nezaboravni provod.

U subotu, Mesec ulazi u znak Device u kojem će boraviti do kraja nedelje.

Budući da će u subotu Mesec napraviti sekstil sa Venerom i trigon sa Uranom, biće nam potrebno da se osetimo slobodno, srećno i iskoračimo van zone komfora.

Horoskop - ovoga puta srce bira smer života: evo šta nam donosi tranzitni Merkur u Lavu (do 29. avgusta 2019.)Horoskop - ovoga puta srce bira smer života: evo šta nam donosi tranzitni Merkur u Lavu (do 29. avgusta 2019.)Srce ima jake želje, a horoskop predviđa da ćemo sve odluke dok trje tranzitni Merkur u Lavu donositi iz duše!

Mesec u Devici često voli da drži stvari pod kontrolom, pa će zato najbolji put do oslobađanja biti onaj koji će vam doneti određena znanja, uvide i prihvatanje svoje nežne strane.

Nedelja je dan za odmor, kako tela tako i duha. Može nam prijati zdrava i lagana ishrana, detoksikacija, kao i nega i briga svog tela. Izađite iz mentalnog i više osećajte

"Ništa ne leči dušu bolje od čula, kao što našim čulima samo duša može pomoći."

Izvor: Profesionalna astrologija

Milica Mikać

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.