Horoskop za vikend: evo kako da privučete sreću dok je Mesec u znaku Device

Horoskop otkriva kakve nam ljubavne izazove donosi moćna Venera, ali neke odluke moraćete da donesete krajem nedelje kada Mesec uđe u znak Device!

Ova retrogradna  Venera možda je maštala o moći, o novcu, možda je želela promene i transformacije i možda su je zanimale samo strasti (Venera u Škorpiji), ali sada, sada se bude potpuno nove energije. Želja joj je da po svaku cenu nađe partnera, da izgradi neki odnos i da nikako ne samuje.

Horoskop za ljubav koja nam daje krila: evo šta nam donosi moćne Venera u znaku VageHoroskop za ljubav koja nam daje krila: evo šta nam donosi moćne Venera u znaku VageNašim sudbinama vladaju Venera u Vagi, Merkur u Strelcu i poslednje Mesečeva četvrt u Lavu, a evo komae će ova 3 moćna aspekta…

U ovom periodu mogu se doneti mnoge pogrešne odluke, jer je zadatak znaka Vage da razvija samostalnost i nezavisnost, što je rođenima u ovom znaku mrsko, ali će ipak morati u ovom periodu da se sretnu i sa onima koje žele i sa onima koje ne žele.

Moguće je da se vrate u neki odnos, ali to će biti samo podsećanje zašto taj odnos nije bio dobar i zašto u njemu nema budućnosti. Ali nekad je potrebno napraviti korak unazad da bi se nastavilo dalje. Kada zatvorite jedna vrata druga će se otvoriti. Sve su to situacije i događaji koji vas očekuju, a koji će se najviše ticati odnosa i ljubavi, jer je retrogradna Venera ušla u znak Vage i u ovom periodu će se baviti samo balansom, ravnotežom i spoznajom kako sebe tako i drugih.

Veliki godišnji horoskop za 2019. godinu: astro prognoze za ljubav, posao i zdravljeVeliki godišnji horoskop za 2019. godinu: astro prognoze za ljubav, posao i zdravljeDevicu očekuju problemi na poslu, a Ribe će imati najviše sreće u 2019. godini - proverite šta očekuje vaš znak Zodijaka!

Narednih dana planete ne prave nijedan egzaktan aspekt sem Meseca, a on će možda samo u četvrtak imati neke burne reakcije zbog opozicije sa Marsom. Ovo može biti samo susret sa nekom ne baš prijatnom osobom, pa budite spremni da vas neko ne uvuče u svoj energetski svet u kojem se nećete baš najbolje snaći. Možda će vam se neki prijatelj zameriti, pa sve i da bude neke kritike ostanite mirni i prihvatite šta god vam nailazi.

A krajem nedelje, već od petka, Mesec ulazi u znak Device i sad već razum preovladava. Posvetite se rutinskim stvari, platite stare račune, očistite svoje telo, svoj prostor i budite zadovoljni i srećni u njemu, jer ovo je znak vaše fiziologije, vašeg radnog okruženja i vaše svakodnevnice. Iako ne tako srećan, ovaj znak bavi se najvećim delom vašeg života, pa se tih dana posebno posvetite stvarima koje njega zadovoljavaju. Posvetite se malim stvarima, sitnicama i Demetra će vam doneti plodnost, blagostanje i sreću.

Izvor: Profesionalna astrologija

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.