HOROSKOP ZA VIKEND: evo kako da obuzdamo negativnu stranu Meseca u Devici (do 16. oktobra 2017.)

Subota je u znaku zabave i moćne seksualne energije, ali nedelja nam donosi nešto sasvim neočekivano!

U petak će na površinu isplivati skrivene seksualne želje, a subota pruža priliku za upoznavanje novih ljudi i vrući flert, ali i susret sa srodnom dušom i budućim ljubavnim partnerom. Nedelja omogućava duhovno napredovanje onima koji su spremni suočiti se s mračnom stranom.

HOROSKOP za iskušenja i sticanje obilja: evo šta nam donosi Jupiter u znaku Škorpije (do 8. novembra 2018. godine)...

Ova nedelja od nas je zahtevala veliku prilagodljivost jer situacija se menjala iz dana u dan - i njegova poslednja tri dana takođe će obeležiti promenljivost. U petak, 13. loktobra Mesec ulazi u znak Lava. On je u kvadratu s Jupiterom u Škorpiji i inkonjunkciji s Neptunom u Ribama. Zahvaljujući tome, u petak će na površinu isplivati vaše strasti, fantazije, skrivene seksualne želje.

podznak besplatno

"Ovo je divan dan da istražite tu stranu sebe", kaže astrolog Gregory Scott. U petak ćete takođe poželeti učiniti nešto što se čini opasno i divlje, zabranjeno. "Možete se zabaviti, ali nemojte preduzimati nikakve akcije prema drugim ljudima koje bi im mogle naštetiti", upozorava astrolog i ističe da je petak izvanredan dan da izađemo iz svoje zone bezbednosti i učinimo nešto uzbudljivo, možda nešto što nikad pre nismo učinili.

U subotu Venera, planeta lepote i ljubavi, ulazi u znak Vage, kojim vlada. To je dobra vest jer, kako kaže G. Scott, "jadna se Venera u Dev6ici nije dobro provela". U Vagi Venera blista, do punog izražaja dolaze njene najbolje osobine, u tom je znaku velikodušna i sklona opraštati, voli druge i voli darivati, voli sebe i njeguje svoju spoljašnost, profinjena je i elegantna, uživa u društvenim okupljanjima i zabavama, druženjima uopšteno, zato će i naš društveni život postati bolji. Budući da je i Sunce u Vagi, ovo je zaista zabavno vreme, kao stvoreno za zabavu. Zato je i subota, kao i petak, odličan dan za kontakte s drugim ljudima.

Kineski horoskop za oktobar 2017. godine...

Sunce je u sekstilu - harmoničnom odnosu - s Mesecom u Lavu. Mesec pokazuje kako se osećamo u duši, a taj vatreni Mesec ističe strastvenost, želju za zabavom, pomalo i "ludostima", želju za brigom o drugima na spontan, zabavan, čak i uzbudljiv način. "Ako nemate planove za subotu, idite na zabavu ili je pripremite, proći će dobro i osećaćete kako činite nešto zaista dobro za sebe, zabavićete se jer to je stvarno odlično vreme da ga provedete s drugim ljudima", preporuka je astrologa. To je i odličan način da se oslobodite napetosti koja je bila zametna u poslednje vreme.

Subotu obeležava i snažna seksualna energija zahvaljujući Mesecu u Lavu, koja će pridoneti tome da druženja budu uzbudljiva i odlična prilika za upoznavanje ljudi, vrcanje iskrica i flert, ali i upoznavanje srodne duše i budućeg ljubavnog partnera. U subotu, kao i u petak, izađite iz svoje zone sigurnosti kad je reč o drugim ljudima i nastojte da se zabaviti na dobar, zdrav način, savetuje G. Scott.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.