Horoskop za vikend: evo kakav nam vrtlog sudbine donosi Mars u Devici (do 19. avgusta 2019.)

Horoskop za vikend - Mars u Devici budi negativnu i kritičku stranu, ali u nedelju nas očekuje obnova energije!

Horoskop za vikend od 16.do 19. avgusta 2019. godine!

Kako se nedelja primiče kraju, pažnju sve više usmeravamo na druge ljude. U petak Mesec ulazi u Ribe i nivo energije opada, isključujemo se kao da je neko pritisnuo prekidač, kaže astrolog Gregory Scott.

Merkur je u Lavu, pa je u kvadratu sa Uranom u Biku. Ovaj Merkur je glasan i bune se protiv stvari koje mu se ne sviđaju, što je u suprotnosti sa tim kako se osećamo – želimo tišinu i mir. Ali sa Uranom je Mesec u harmoničnom sekstilu, zato je sad najbolji put da unapred tražite unutrašnje vodstvo i mudrost i da uzmete u obzir i druge ljude, a ne samo da idete za onim što želite. To će umanjiti haos u našem životu i pridoneti mirnijoj budućnosti.

Horoskop do 10. aprila 2020. godine: direktni Jupiter donosi veliku sreću - evo koji znakovi će najbolje proćiHoroskop do 10. aprila 2020. godine: direktni Jupiter donosi veliku sreću - evo koji znakovi će najbolje proćiJupiter je u direktnom hodu sve do 10. aprila 2020. godine - horoskop predviđa lepe životne promene!

U subotu Mars prelazi u Devicu, znak u kojem je prilično kritičan, zanima ga samo savršenstvo, a sve ostalo ga iritira. Ali, kvaka je što Devica mrzi da objašnjava šta želi – "ako kaže i jednom, to je previše" – i samo želi da drugi to jednostavno naprave (i to, naravno, savršeno). Zato ulaskom Marsa u taj znak budite svesni da ćete možda biti preterano kritični.

Mesec je u konjunkciji sa Neptunom u Ribama podstičući nas da govorimo o svojim osećajima, spiritualnost, kreativnim stvarima. U sekstilu je sa Saturnom i Plutonom u Jarcu, osveštavajući nas da se sve menja; kao duhovna bića i na temelju svog iskustva shvatamo kako je sve fluidno i da možemo menjati stvari. Mesečev kvadrat sa Jupiterom u Strelcu kaže pak da radimo sa onim što imamo, a ne posežemo za nečim drugim.

Ljubavni horoskop za jesen 2019. godine: Devicama se vraća stara ljubav, a Vodolije osvajaju srcaLjubavni horoskop za jesen 2019. godine: Devicama se vraća stara ljubav, a Vodolije osvajaju srcaHladni jesenji dani mnogim slobodnim znakovima donose novu ljubav! Saznajte kakva romantična čarolija očekuje vaš horoskopski…

U subotu se usredsređujemo na upravljanje praktičnim stvarima kako najbolje možete nalaziti nove načine služenja drugima, čime na neki način služite i sebi i ispunjavate svoju životnu misiju, kaže astrolog. To je dan kada imate priliku da dođete do osećaja ispunjenosti radeći nešto u čemu ste dobri, a čime možete pomoći drugima.

Nedelju obeležava promena energije. Mesec prelazi u Ovna i dolazi u konjunkciju sa Chironom i inkonjunkciju sa Marsom u Devici. Nedelja je dan obnove, puni ste energije i uzbuđenja, kaže G. Scott. Na umu imate nešto na čemu biste želeli radi, a što vodi ka isceljenju i poboljšanju ne samo za vas nego i za druge ljude.

Izvor: Sensa.hr

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.