Horoskop za vikend: evo kada nam Mesec donosi vedar um i manifestaciju želja

Horoskop za vikend - petak je dan za sjajnu energiju, a u subotu se ostvaruju veliki snovi!

Mesec u petak prolazi kroz znak Škorpije - naša duša postaje otvoreno blago, piše Lovesensa. Sve tajanstveno postaje javno, svako osećanje koje smo u sebi duboko zaključali otvaramo i delimo sa sobom prvenstveno, a zatim sa drugima.

Mnoge stvari za koje smo mislili da su nam nepristupačne sada postaju dostupne. Mogućnosti se otvaraju, svetla energija nas budi iz teškog sna melanholije.

Sekstil marsa i Neptuna u subotu nam pomaže da se povežemo sa Univerzumom i sa njim stvorimo kreativnu nit. Vizualizujte, maštajte, stvarajte, ali budite osvešćeni svakog trenutka i svega što radite.

RAK, LAV I DEVICA - HOROSKOP ZA APRIL 2020. GODINERAK, LAV I DEVICA - HOROSKOP ZA APRIL 2020. GODINEMesečni horoskop - saznajte šta u aprilu očekuje rođene u znaku Raka, Lava i Device...

Ipak, ovaj maštoviti aspekt može nas predaleko odvesti od realnosti. Možemo lako se prepustiti tom divljem talasu snova koji narušava našu prizemnost. Zato je važno da pronađete balans - budite glavom u oblacima, ali stopala držite čvrsto na zemlji.

Ovo je idealan dan za meditaciju, vežbanje joge, opuštanje, masažu... Moć manifestacije želja je pojačana - maštajte i vizualizujte, ređajte željue kao perle na narukvici... Ako iskreno želite, zaista će s eostvariti.

Budite jaki i sposobni da se suočite sa svim strahovima i izazovima. U subotu Sunce kreira sekstil sa Plutonom i daje nam tu neverovatnu unutrašnju moć koja nas pokreće da se hrabro suočimo sa izazovima.

Nedelja je dan za optimizam, jer Mesec ulazi u znak poletnog Strelca. Želećemo da steknemo nova saznanja, da se edukujemo i proširimo vidike.

VAGA, ŠKORPIJA I STRELAC - HOROSKOP ZA APRIL 2020. GODINEVAGA, ŠKORPIJA I STRELAC - HOROSKOP ZA APRIL 2020. GODINEMesečni horoskop za april - evo šta očekuje rođene u znaku Vage, Škorpije i Strelca!

U nedelju zamislite jednu veliku želju i počnite odmah na nju da se fokusirate. Usmerite svu svoju energiju na ostvarenje te želje i napravite plan aktivnosti koje će pomoći da vam se želja ostvari.

Radite stvari koje raduju vašu dušu, pronađite inspiraciju u pozitivnim idejama i mislima, širite smeh...

Vedar um je preduslov zdrave duše i tela!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.