Horoskop za vikend dobre energije: ako ovo promenite, sledeće nedelje očekujte veliku radost

Ovaj vikend obojen je vedrim mislima i daje šansu za vredne promene - evo šta treba da uradite do 15. oktobra 2018. godine!

Od petka se neke stvari polako se smiruju. Iako je Sunce u kvadratu sa Plutonom i govori o nekoj napetoj situaciji, ipak je ovo slika promene, određene kvalitetne promene koja je započeta, a od vas zavisi da li će biti završena ili prekinuta.

Merkur je u sekstilu sa Saturnom, pa će nadvladati mudrost. Mnoge pametne odluke će se doneti tih dana koje mogu rezultairati velikim uspehom. Vikend dočekujemo sa Mesecom u znaku Strelca i samim tim život je obojen vedrijim mislima i pozitivnim idejama. Atmosfera na nebu doneće vam puno energije, entuzijazma, želje za avanturom, putovanjima, ali i mogućnost da sagledate dane koje su iza vas pronalazeći smisao u svemu.

Mesečni kineski horoskop za oktobar 2018. godineMesečni kineski horoskop za oktobar 2018. godineMesec Vodenog Psa daruje nam šansu da osetimo najlepšu ljubav, ali nas testira, navodi da rizikujemo i donosimo teške odluke.…

Ova nedelja ni po čemu nije negativna, niti loša ili izazovna poput nekih kada se ukrste muške planete Mars, Uran, Pluton ili Saturn. Ova je nedelja samo pokretač i šansa da događaji i situacije koji predstoje rešite u sebi, sagledate u tišini i rešite unutrašnje nemire, jer oni i idu iz našeg stanja, iz našeg nemira, naše duše.

Horoskop za tranzitni Merkur u Škorpiji: evo koje znakove očekuje velika sreća i priliv novca (do 30. oktobra 2018.)Horoskop za tranzitni Merkur u Škorpiji: evo koje znakove očekuje velika sreća i priliv novca (do 30. oktobra 2018.)Svake druge godine Merkur prelazi preko Škorpije, znaka novca, erotike i harizme, kada njegova moć dolazi do punog izražaja. Evo…

Zato je najbolje da se ove nedelje primirite, započnete neki post, sredite sve nesređeno, bilo da su to papiri, računi, radni ili stambeni prostor. Očistite svoje telo, dušu i već ćete potpuno drugačije sagledavati okolnosti i situacije koje vas okružuju. Budite u sebi i u miru sa sobom dočekujući u potpunom balansu narednu nedelju.

Prilagođeno sa: Profesionalna astrologija

Paula Ključević

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.