Horoskop za vikend: da li ste spremni za velike izazove retrogradnog Merkura

Pokušajte da osvestite šta je za vas ljubav - horoskop otkriva kako na naše emocije utiče retrogradni Merkur!

Od četvrtka, Mars ulazi u znak Riba i odjednom možete osetiti izuzetan umor i bezvoljnost. Mars u Ribama, gubi snagu, kao da je opijen ili zaljubljen, ali nesrećno. U ovom periodu oslanjajte se na intuiciju, snove i same emocije, a ne na racio i mentalni nivo. Mars u Ribama je dobar sa stvarima koje zahtevaju empatiju, čija je borba tiha, ali razarajuća. Naučite da razvijate vaš duhovni nivo usmeravajući svu snagu ka tome (Mars u Ribama).

Horoskop - Mars ulazi u Ribe: evo šta treba da izbegnete ako želite da sačuvate srećuHoroskop - Mars ulazi u Ribe: evo šta treba da izbegnete ako želite da sačuvate srećuMoćna planeta Mars ulazi 15. novembra 2018. godine u znak Riba - saznajte gde je Mars u vašoj natalnoj karti i šta vam poručuje!

Ako vam neke ljubavne priče nisu prijale, onda sačekajte da Venera sledećeg dana krene direktno. Nemojte donositi zaključke, neke osobe će se same povući iz vašeg života, neke će takođe morati da odu spletom okolnosti, a vi ćete biti posmatrač ostvarenja sopstvenih želja. Naravno, za neke događaje i ljude bićete vezani i sigurno će vam biti žao i boleće vas, ali nemojte patetisati, već budite realni. Realno se preispitajte da li je to što želite da zadržite zaista bilo za vas, bez obzira da li je posao, partner ili auto? Gubitak možete osetiti na raznim poljima, jer nije za svakog ljubav isto što i partner.

Za nekog je to status, novac ili materijalna sigurnost. Ako svi pričaju o ljubavi ne znači da je i žele. Pokušajte da osvestite šta je za vas ljubav, jer podsvest obično ima potpuno drugačije postavke od svesnih, a obično se te nesvesne želje i ostvaruju.

Veliki mesečni horoskop za decembar 2018. godineVeliki mesečni horoskop za decembar 2018. godineDevicu očekuje veća zarada i blagostanje, a Rakove romantična čarolija! Šta vašem znaku predviđa mesečni horoskop za decembar...

Idealno vreme za preispitivanje je upravo ova sedmica i to od subote kada Merkur kreće retrogradno, pa vas zbuni, dekoncentriše, i od komunikacije napravi pravi kupus. Jedno ste mislili, drugo rekli, a osoba je razumela nešto sasvim treće… i to obično ne shvatite odmah, već tek nakon nedelju ili dve.

Zato budite oprezni, zaboravite na planove i ozbiljne razgovore, već se bacite na raščišćavanje sopstvene svesti, sopstvenog uma. Sagledajte sve što vam se dešava iz nekog sasvim trećeg ugla, pokušajte da shvatite druge, ali najviše se potrudite da shvatite i prihvatite sebe - takvi kakvi ste.

Izvor: Profesionalna astrologija

Paula Ključević

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.