HOROSKOP ZA VIKEND: Od danas je moguća svaka čarolija - sijaćemo od sreće!

Horoskop za vikend - Saznajte kakvu čaroliju i transformaciju nam donosi Merkur u sekstilu sa Plutonom!

Na kraju nedelje u petak 2. aprila, pre nego što Merkur napusti znak Ribe, napraviće sekstil sa Plutonom.

Ovo je slika Hermesa i Hada, boga podzemnog sveta. Hermes je jedino božanstvo koje je moglo da se kreće kroz donji i gornji svet i prenosi poruke. Pre nego što izađe iz znaka svog pada mora proći kroz podzemni svet i preneti poruku Plutona. A poruka Plutona je da uvek moramo nešto staro i dotrajalo da otpustimo, kako bi ušli u nešto novo i kako bi se transformisali.

Pročitajte još:

MESEČNA NUMEROLOGIJA ZA APRIL 2021. GODINE: Prognoza za posao, ljubav i novac

HOROSKOP - Od 1. aprila do 4. maja zvezde donose sreću, bogatstvo, lepotu i obilje: Uživajte u blagodatima otvaranja srca

Ovo je priča o Feniksu i našoj čudotvornoj moći da uvek možemo da se menjamo i transformišemo. Da bismo živeli istinu, moramo odustati od laži! Da bismo živeli svoju svrhu i misiju, moramo skinuti sve nepotrebne maske sa lica.

Da bismo bili srećni, moramo da osetimo da smo mi deo božanske energije koja nas nikada nije napustila!

HOROSKOP - ŠTA NAM U APRILU DONOSI RUŽIČASTI PUN MESEC: Dogodiće se velika i sjajna životna transformacijaHOROSKOP - ŠTA NAM U APRILU DONOSI RUŽIČASTI PUN MESEC: Dogodiće se velika i sjajna životna transformacijaHoroskop - Evo kakvu nam čaroliju u život donosi Ružičasti pun Mesec u aprilu!

Rođeni smo da budemo lagani i srećni, a to možemo samo kada ne umanjujemo sebe i kada dozvolimo sebi da imamo svo pravo ovog i duhovnog sveta da sijamo od sreće!

Želim vam da prestanete sebe da umanjujete i obmanjujete da nešto nije moguće, jer živimo u svetu gde je svaka čarolija moguća. Dozvolite sebi da budete pravi čarobnjak!

Izvor: Profsionalna astrologija

Snežana Knežević

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.