Horoskop za vikend: čarobni dani su pred nama - iskoristite magiju Meseca

Vikend horoskop - svu astro pažnju u narednim danima uzima njegovo veličanstvo Mesec... Evo kako će uticati na našu energiju i sudbinu...

Horoskop za vikend - astro prognoza do 8. aprila 2019. godine!

Ukoliko već dugo planirate da pokrenete nešto novo, petak će biti idealan dan, budući da nam Mlad Mesec u Ovnu daje mogućnost da postavimo jasne ciljeve i ostvarimo svoje ambicije. Ova energija nas podržava da donesemo sveže i nove odluke jer se u nama budi snažna energija, koja nas vodi do brzih i efikasnih rešenja. Sve što nam je potrebno, jeste malo strpljenja i više fokusiranosti!

Horoskop za mlad Mesec u znaku Ovna: period kada misli postaju stvarnost- pazite šta želite (od 5. aprila 2019.)Horoskop za mlad Mesec u znaku Ovna: period kada misli postaju stvarnost- pazite šta želite (od 5. aprila 2019.)Horoskop za mlad Mesec u znaku Ovna - želje će početi da se ostvaruju!

Ovaj dan možete iskoristiti kako biste preduzeli konkretne korake i pokrenuli neki novi projekat. Vreme je da se oslobodimo svih starih stvari i napravimo prostor za novo!

Sa Mesecom u Biku, vikend provedite uživajući u svojim čulima. Ovaj Mesec je pravi hedonista, tako da možete otići u neki restoran, sa neobičnom hranom, budući da će Mesec napraviti konjunkciju sa Uranom. Iskoristite vreme da budete bilo gde, gde se osećate udobno, kao kod kuće. Boravak u prirodi takođe može biti sjajno rešenje koje će vas osloboditi nervne napetosti.

U nedelju, Merkur obrazuje sekstil sa Saturnom u Jarcu, pa ćete se naći pred nekom važnom odlukom. Ovaj aspekt nam daje dobru fokusiranost i mogućnost da budemo jasni i precizni u svojim namerama. Odluke koje budemo doneli, mogu se ticati karijere ili važnog životnog pitanja.

Ukoliko već duže vreme čekate na realizaciju neke ideje, možete pronaći efikasno rešenje. Možda ćete se setiti važnih momenata iz prošlosti koji žele da vam prenesu bitnu poruku. S obzirom da će Mesec obrazovati sekstil sa Venerom i Neptunom, dan je idealan da ga provedete u finoj atmosferi, uz muziku, ples ili pak, odlazak u poslastičarnicu. Čula i mirisi se bude, pa gde god da se nađemo, stvaramo čaroliju!

Horoskop - ova 3 znaka očekuje težak period u aprilu 2019. godineHoroskop - ova 3 znaka očekuje težak period u aprilu 2019. godineApril je mesec poleta, novih ljubavi i svetle energije, ali ova 3 znaka osetiće njegovu mračnu stranu!

Prilagođeno sa: Profesionalna astrologija

Milica Mikać

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.