Horoskop za vikend burnih osećanja: evo šta nam donosi Merkur u Raku u opoziciji sa Saturnom

Odnos Merkura i Saturna pokazuje nam kako je vreme da budemo objektivniji i zreliji, a evo kakva osećanja i promene planova predviđa horoskoop tokom vikenda i naredne nedelje!

Sadašnjost nasuprot prošlosti, um nasuprot srcu, teme su koje dominiraju, kaže astrolog Kaypacha ističući sada uticaj dve stvari – Merkura u Raku u opoziciji sa Saturnom i Venere u opoziciji sa Marsom u konjunkciji sa severnim Mesečevim čvorom (uticaće i na sledeću nedelju)...

I dalje je, naravno, važan uticaj mladog Meseca u Blizancima, znaku koji je pozitivan u smislu interesa, znatiželje, želje za učenjem – on određuje ton celog, tek započetog mesečnog ciklusa. Učenje, komunikacija, pisanje, čitanje, govorenje (pa i brbljanje), društvene mreže, blogovi, sad su u središtu interesa kao sredstva povezivanja. 

Kineski astrolozi otkrivaju čudesnu tehniku za predviđanje sudbine: šta položaj mladeža na telu otkriva o našoj ličnosti i budućnostiKineski astrolozi otkrivaju čudesnu tehniku za predviđanje sudbine: šta položaj mladeža na telu otkriva o našoj ličnosti i budućnostiMladež na donjem delu usana ukazuje na uspeh, a na vratu predviđa razočaranje! Proverite šta otkriva položaj mladeža na vašem…

O čemu govorimo? Budući da je Merkur nedavno ušao u znak Raka, govori se o vlastitim osećanjima, svojoj potrebi za sigurnošću, svojoj potrebi da nas nas neko neguje i štiti... Merkur je u opoziciji sa Saturnom u Jarcu pa je moguće da ćemo učestvovati u mnogim dijalozima, bilo da je posredi unutrašnji dijalog, bilo dijalog sa nekim drugim, nekim ko u našem životu ima ulogu Saturna.

Opozicije, naime, često funkcionišu kao pozorišne predstave, u kojima mi preuzimamo ulogu lične planete. Ovde smo, na primer, dete, Merkur u Raku, dok Saturn označava neku roditeljsku figuru u našem životu, nekoga ko želi da odrastemo, budemo odgovorni. Ali, neki od nas mogu biti i Saturn, kaže Kaypacha, u odnosu na neko nesigurno,  razmaženo dete. Ove nedelje biće mnogo prilika za konverzaciju na relaciji odrasli – dete.

Horoskop - ako ste rođeni na granici između dva znaka Zodijaka: otkrivamo čija energija kreira vašu sudbinuHoroskop - ako ste rođeni na granici između dva znaka Zodijaka: otkrivamo čija energija kreira vašu sudbinuGranični datumi su dani u kojima energija najjače struji, zbog čega rođeni na granici dva znaka poseduju različite talente i…

"Što je vrlo dobro, i vrlo prosvetljujuće!", kaže astrolog. Sada možemo i pogledati unazad, u svoje detinjstvo – Jupiter u Škorpiji podstiče i psihoterapiju. Možemo sagledati kako ponavljamo situacije i okolnosti koje smo imali sa svojim roditeljima, naročito onim suprotnog pola. Odnos Merkura i Saturna pokazuje nam kako je vreme da budemo objektivniji i zreliji, kaže astrolog, što dopušta "dečju igru" sa drugim ljudima, kooperativnost. Kada se Merkuru u Raku uskoro pridruži i Sunce – sledeće nedelje pred nama je letnji solsticij – pa će razgovori biti dodatno naglašeni.

Izvor: Sensa.hr

Patricia Lucija Tomasović

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.