Horoskop za vikend: astrolog upozorava - ovo nikako ne treba uraditi u subotu (do 28. oktobra 2019.)

Horoskop za vikend - očekuju vas neverovatne šanse za ljubav, ali jednu stvar morate izbeći!

Horoskop za vikend od 25. do 28. oktobra 2019. godine!

Petak donosi dozu balansa i sklonosti kompromisu Mesečevim ulaskom u Vagu. On je u opoziciji sa Kironom u Ovnu, što je dobro jer vas drugi ljudi neće povrediti, te inkonjunkciji s Uranom u Biku, što pak govori da je nešto neočekivanih promena dobrodošlo.

Sunce u Škorpiji intenzivira naše emocije i našu povezanost sa njima, a kako je u inkonjunkciji sa Kironom, "to je vrlo čudan dan". "Niko vas ne može povrediti na nivou duše, emocionalnom ili intelektualnom nivou, ali može na fizički ili praktičan način tako da vam poremeti dnevnu rutinu", kaže Gregory Scott.

Godišnji numerološki horoskop za 2020. godinu: Trojke očekuje velika radost, a Petice drastične životne promeneGodišnji numerološki horoskop za 2020. godinu: Trojke očekuje velika radost, a Petice drastične životne promeneGodišnja numerologija - izračunajte svoj lični broj i saznajte šta vas sve očekuje u 2020. godini!

Ako se nađete u nekoj negativnoj situaciji, na primer da je neko naškodio vašoj reputaciji, budite toga svesni, ali nemojte ništa činiti, nipošto nemojte uzvraćati, jer će se tako prema vama usmeriti samo još više negativnosti i "smeća".

Pripazite i zbog toga što se danas možete povrediti. Kako je onda najbolje iskoristiti ovaj čudan dan? Tako da unesete promene u svoj svakodnevni život, razmotrite koje vam se stvari sviđaju, a koje ne sviđaju, te malo "preuredite" svoj život – makar to bilo nešto kao promena razmeštaja nekih stvari u kući.

U subotu su Mesec i Mars u Vagi u konjunkciji, što donosi dobar osećaj i želju za druženjem, odnosno bilo kakvim povezivanjem s drugim ljudima. Mesec je u kvadratu sa Saturnom i Plutonom u Jarcu te inkonjunkciji s Neptunom u Ribama. "Vaše nade i snovi o tome što bi se moglo dogoditi društveno mogu se ostvariti", kaže G. Scott.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.