Horoskop za vikend: ako želite da sačuvate ljubav i mir, ovo treba da izbegnete

Od subote se zbog Sunca menja energija, a evo šta nam horoskop za vikend predviđa!

Što se tiče samih odluka i bitnih odlučujućih momenata kao i započinjanja velikih poslova i projekata, za to je idealan sam kraj nedelje. U petak Sunce ulazi u znak Jarca, ali krajem dana, zato je jako važno da sačekate vikend za neke bitne i važne stvari.

Veliki godišnji horoskop za ljubav: evo koji je najbolji period za romansu u 2019. godiniVeliki godišnji horoskop za ljubav: evo koji je najbolji period za romansu u 2019. godiniLjubavni godišnji horoskop - saznajte šta očekuje vaš znak na polju romanse i strasti!

Sunce koje predstavlja prosperitet i rast, nije dobro ukoliko se nalazi na poslednjem stepenu bilo kog znaka. U ovom slučaju, morate da budete oprezni kod odluka vezanih za inostranstvo, obrazovanje ili samoplaniranje odmora ili puta (Sunce na poslednjem stepenu Strelca).

Od subote energija se menja i otvaraju se neka potpuno nova vrata. Toga dana je jedino Mesec malo u pobuni sa Suncem, jer se i sam nalazi na suprotnoj strani i samim tim zagovornik je nekih potpuno drugačijih stavova od tradicionalnih i porodičnih (Sunce u Jarcu). Možda ćete blagi nemir osetiti ili će vam jednostavno u nekom momentu osećanja biti u neharmoničnom odnosu. Klonite se bilo kakvih sukoba sa partnerom ili nadređenom osobom.

3 horoskopska znaka koje čeka neverovatna sreća: evo kome kraj 2018. donosi uspeh, a kome novu ljubav (HOROSKOP)3 horoskopska znaka koje čeka neverovatna sreća: evo kome kraj 2018. donosi uspeh, a kome novu ljubav (HOROSKOP)Pred kraj 2018. godine OVA 3 znaka Zodijaka imaće predivne trenutke!

To su prolazni sati kao što su i svi ostali Mesečevi tranziti brzi i prolazni, pa budite strpljivi, jer ako u jednom momentu osetite nelagodu, ili vam srce i razum ne govore istu stvar izazivajući nemir, sačekajte i proći će. Neke stvari je bolje prespavati nego usled trenutnog neskladnog osećaja napraviti sebi pravi problem.

U svakom slučaju, nedelja je dan kada se možete posvetiti sebi, porodici i domu. Odlična atmosfera za porodična okupljanja (Mesec u Raku) i druženja. Ako niste blizu onih koji su vam najdraži, onda sebi napravite divan ugođaj u kojem ćete zaista uživati i osvežiti celo svoje biće.

Izvor: Profesionalna astrologija

Paula Ključević

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.