HOROSKOP ZA VIKEND: ako uradite 1 stvar, Mesec u Raku donosi sreću

U subotu Mesec ulazi u znak Raka - kako stvoriti nešto novo i lepše!

Petak je pravi ženski dan. Obe ženske planete, Mesec i Venera su u konjunkciji u Blizancima. Ovo je lepa, nežna, ženska energija. Pravi dan za žensko druženje i razgovor. Zajednička kupovina sa dragom prijateljicom bi bio dobar izbor. Druženje i zabava će mnogima ulepšati ovaj dan. Za sve one koji imaju decu ovo je lep dan koji možete da provedete sa svojom decom u nekoj zajedničkoj, kreativnoj igri. Igra je najbolji način za učenje, kada na jedan zabavan, dečiji način prenosite ozbiljnu poruku.

U subotu Mesec ulazi u svoj znak Rak. Posle dosta gužvi, druženja i zabave mnogi Rakovi će poželeti da ovaj dan provedu u krugu svoje porodice pored svojih voljenih. Vreme je za duboki odmor i dobar san.

Horoskop - 10 udara sudbine očekuje nas do 22. avgusta: saznajte koji datumi su rizični, a koji srećni tokom vladavine LavaHoroskop - 10 udara sudbine očekuje nas do 22. avgusta: saznajte koji datumi su rizični, a koji srećni tokom vladavine Lava10 sudbonosnih promena koje nas očekuju do 22. avgusta - evo koji datumi su ključni!

Nedelja, bez obzira što je neradan dan za mnoge će biti dinamičan. Mesec u kvadratu sa jakim Marsom mnoge može da pokrene na akciju da sređuju svoj dom. Svaki kvadrat je bolje „potrošiti“ tako što ćemo uposliti svoje mišiće, nego da se svađamo sa ukućanima. Kada već ne možemo da putujemo onda je ovo idealno da duge, letnje dane iskoristimo za sređivanje, renoviranje, rušenje svega starog i izgradnju nečeg novog i lepšeg. Kako će Mesec imati sektil sa Uranom i Merkurom genijalnih ideja će biti na pretek!

Ovo je ujedno i najbolji znak da će mnogi u ovoj nedelji svoju senku prihvatiti i integrisati, što samo znači da će imati više energije i bolje zdravlje!!!

Mesečni horoskop za AVGUST 2020. godine: očekuju nas burne životne promene!Mesečni horoskop za AVGUST 2020. godine: očekuju nas burne životne promene!Mesečni horoskop - saznajte kakve promene kosmos donosi vašem zbnaku Zodijaka u avgustu!

Prilagođeno sa: Profesionalna astrologija

Snežana Knežević

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.