Horoskop za Veneru u znaku Bika: mnogima će se cela subina promeniti do 9. juna 2019. godine

Horoskop otkriva kako će na našu sudbinu uticati ulazak Venere u znak Bika! Put ove planete biće sada drugačiji zbog prisustva misterioznog Urana...

Venera ulazi u znak Bika 15. maja 2019. godine, a uvek kada boravi u ovom znaku, ova planeta ljubavi i novca ispoljava svoje najveće kvalitete, piše Lovesensa.

Dok je u znaku Bika, Venera isijava bogatu energiju lepote, ljubavi, obilja i novca. Venera u Biku aktivira sve te divne stvari i podstiče nas da sagledamo unutrašnju i spoljašnju lepotu, bolje razumemo svoje odluke i pronađemo način da aktiviramo sebe i iskoristimo potencijale.

Đotiš horoskop otkriva šta nam je zapisano u sudbini: evo šta nas čeka u 2020. godiniĐotiš horoskop otkriva šta nam je zapisano u sudbini: evo šta nas čeka u 2020. godiniAko nebo posmatramo kroz prizmu sideralnog zodijaka koji se koristi u đjotiš astrologiji u martu smo imali smo značajniju…

Venera u Biku pomaže da pomirimo svoj unutrašnji i spoljašnji svet, odnosno da se okružimo stvarima koje nas inspirišu i bude zadovoljstvo.

Osetite sebe u svakom trenutku. Razmislite o odeći koju nosite, o stvarima o kojima razmišljate. Postanite svesni svog unutrašnjeg bića. Razmišljajte o materijalnim stvarima koje vas okružuju - da li vas one zaista čine srećnim. Vreme je da pročistite i dušu i životni prostor. Odbacite sve stvari koje vas više ne readuju, oslobodite se mračnih sećanja na prošlost i oslobodite dom od loše energije i tereta prošlosti.

Ovo je vreme oslobađanja, kada ogolimo sebe do samih emocija, rašiimo krila i počnemo sasvim novi život. Baš takav komfor daje Venera u Biku. Međutim, njeno putovanje u 2019. godini biće pomalo drugačije nego obično, jer je još uvek prisutan mističan Uran.

Uran se vratio u Bika u martu 2019. godine, prvi put nakon 80 godina. To znači da će Venera i Uran biti zajedno u Biku, takođe prvi put nakon 80 godina.

Uran će boraviti u znaku Bika sve do 2026. godine, ali magična Venera se brzo kreće i svoj boravak u Biku završiće 9. juna 2019. godine. Tako da u 2019. godini prvi put imamo uticaj plesa Venere i Urana u znaku Bika.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.