Horoskop za Venera u Lavu pod napadima Urana: ti si divna šansa, osoba koja sija iznutra

Očekuje nas preispitivanje, rane i dileme, ali na kraju vam Venera pruža jedinstven sjaj!

Venera u Lavu ovih dana nalazi se pod napadima Urana. Neke se vrednosti preispituju, veze, odnosi, vera u sebe. Neki šavovi pucaju. Negde u ranama koje te bole i dalje sijaš najsjajnije. Jer nikad niko neće smaknuti tog vladara. U tebi je.

Venera u Lavu ovih dana nalazi se pod napadima Urana. Koliko ste puta sakupljali sebe? Sastavljali se? Tron u tebi kao da se drma.

Ova 4 znaka očekuju teškoće i loša energija do 13. novembra 2020. godine: negativan uticaj retrogradnog MarsaOva 4 znaka očekuju teškoće i loša energija do 13. novembra 2020. godine: negativan uticaj retrogradnog MarsaEvo koja 4 znaka očekuje najviše netrpeljivosti i teškoća tokom retrogradnog Marsa u Ovnu (do 13. novembra)!

Sa svih strana napadaju nesigurnosti. Lome se koplja baš o tvoje temelje. Osećaš nervozu. Žarenje. Grebanje. Drhtanje tela. Vrištanja. Onaj osećaj raspadanja.

Kao da ćeš se razleteti u hiljade komadića. A, to tako nije nalik tebi. Koja oduvek znaš ko si. Koja si radila na tome da postaneš to što si danas. To gubljenje snage. Taj osećaj nemoći. Te sumnje.

To prebiranje po sebi koje radiš, tražeći sve što možda nije dobro. To nije tvoje. Tuđe je. Kao testovi. Upitnici koje ni ne rešavaš. Kao nagomilana jeka tuđih glasova u tvojoj glavi koja odzvanja bol.

Neke se vrednosti preispituju ovih dana. Kao i veze. Odnosi. Vera u sebe. Samopouzdanje.

8 stvari koje treba uraditi dok je mlad Mesec u Devici: u narednim danima mogu nam se ostvariti velike želje (od 17. septembra)8 stvari koje treba uraditi dok je mlad Mesec u Devici: u narednim danima mogu nam se ostvariti velike želje (od 17. septembra)Horoskop otkriva kako da iskoristimo magičnu energiju mladog Meseca u Devici - potrebno je uraditi sledećih 8 stvari!

Ljubav. Uspeh. Strast. Neki šavovi pucaju. Na najjače. I šiješ se. Uporno. Borbeno. Strašno. Divlje. Ne odustaješ. Ne pokoravaš se. Ne pristaješ na nepristajanja.

Zaslužuješ najbolje. I dok se tako sakupljaš iznova. Bez predaha. Neobranjivo.

Znaj: Negde u ranama koje te bole i dalje sjajiš najsjajnije. Jer nikad niko neće skloniti tog vladara. U tebi je.

Astrolog Sanja Paraminski

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.