Horoskop za veliko pomračenje Meseca u Jarcu: kockice života polako se slažu (od 5. jula)

Karmički pečat iskidanje vela zablude - evo št nam sve od 5. jula donosi pomračenje Meseca!

U ranim jutarnjim satima 5. jula očekuje nas poslednja u nizu pomrčenja na relaciji Rak/Jarac. S njom završavamo, okončavamo neke teme i okolnosti koji su mogli započeti u leto 2018.-e ili pak početkom 2019.-e. Ona nas poziva da nešto dovršimo, rešimo kako bi se naš život mogao dalje odvijati na najbolji mogući način za nas.

Reč je o pomračenju Meseca koja će se dogoditi na 13′ Jarca. Reč je o preuzimanju odgovornosti, rešavanju sukoba, problema i svađa (posao, porodica, odnosi), koji su nam otežavali život.

12 afirmacija za svaki horoskopski znak: evo kako da iskoristite energiju mladog Meseca u Lavu12 afirmacija za svaki horoskopski znak: evo kako da iskoristite energiju mladog Meseca u LavuIskoristite magičnu energiju mladog Meseca u znaku Lava, a evo koja afirmacija pokreće vaš znak u ovom periodu!

Jarac je ambiciozan i odgovoran, a sa ovim pomračenjem pozvani smo da preuzmemo vodeću ulogu, osnažimo sebe kao autoriteta u svom životu, ostvarimo ciljeve koje smo sebi zadali.

Dobro je i videti koje emocionalne obrasce možemo promeniti da bismo bili uspešniji u ostvarenju onoga što smo naumili.

Nije loše preispitati postoji li zdrava ravnoteža između privatnog i profesionalnog života.

Vladar pomračenja je Saturn, a on se nalazi na poslednjem stepenu Jarca, što definitivno sugeriše kraj, završetak. Sublimiramo stečena iskustva, u prilici smo shvatiti čemu su nas naučila, okončati sa onim što nam ne čini dobro i krenuti prema napred.

Ima ovo pomračenje i karmički pečat. Nešto se čisti, podmiruje, treba se dovesti u ravnotežu – ja tebi, ti meni, da bi se loše spone prekinule. I nema zavaravanja. Nema bežanja. Moguće je da vam se u život vrate neke osobe ili iskustva koja ste već proživeli. Ovaj put se "guli poslednji sloj kore luka" i pokazuje se na čemu smo.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.