Horoskop za vatrenu strast i moćnu ljubavnu igru: da li ste spremni za sudbonosne udare Venere i Marsa

Magičan susret Venere i Marsa najviše utiče na ljubav, a evo koji znakovi će imati najviše uzbuđenja dok traje uticaj ove dve potpuno različite planete...

Kad govorimo o ljubavi, ove dve planeta nikako ne sarađuju. Obe su tvrdoglave, inatljive, nerado sklapaju kompromise. Tako da u narednim danima može doći do sukoba, a naročito budite oprezni u danima oko 21. marta kada će ove dve planete biti u najžešćem sukobu. Ovaj aspekt Venere i Marsa biće naročito značajan za Bikove, Vodolije, Lavove i Škorpije, kao i one koji imaju podznak u tim znakovima.

Ceo mart je vrlo specifičan mesec. Osim što nas očekuje proleće, energetski vrlo snažno godišnje doba koje traži buđenje i pojačanu aktivnost, Merkur nas usporava do 28.marta. Uran je ušao u Bika (novi početak), a Saturn i Pluton već opasno koketiraju jedan s drugim u znaku Jarca, suočavajući nas sa strahovima i onim što držimo ispod površine svesti.

Mesečni horoskop za april 2019. godine: evo kome će retrogradni Jupiter ispuniti velike željeMesečni horoskop za april 2019. godine: evo kome će retrogradni Jupiter ispuniti velike željeAstro prognoza za mart 2019. godine za svae horoskopske znakove - najveće promene očekuju nas kada Jupiter postane retrogradan!

Ali ima još nešto po čemu je ovaj mesec specifičan. Kretanje Venere u Vodoliju i Marsa u Biku sukobljavaju principe muške i ženske energije i mogu stvoriti napeto i konfliktno ozračje u ljubavi, prijateljstvu, na finansijskom planu.

Venera u Vodoliji traži progres, reformu, razvoj, ne pristaje na kompromise koji joj ne idu u prilog. Pomaže nam da ostvarujemo planove kroz društvenu i poslovnu mrežu, kroz prijatelje, podršku drugih ljudi.

Mars u Biku sa druge strane teži zadržati stvari kakve jesu. On pruža snažan otpor promeni, ona ga čak i plaši ako nije pomno isplanirana i na neki način izvesna. Kada se nađemo pred nepoznatim ili izazovnim zauzimamo obrambeni stav, ne prihvatamo, osećamo pretnju. Ovaj Mars zna biti vrlo nemilosrdan u isključivanju i odbacivanju svega što ugrožava sigurnost i stvoreni poredak.

Reč je o borbi koja zaista može stvoriti neke pojačati antagonizme, a osim što bi to načelno mogli biti ljubavni ili finansijski problemi, o tome šta će se zaista događati, zavisi i njihov smeštaj, odnosno prolazak kroz vaš lični horoskop.

Ovo je konflikt između slobode i vezanosti, posesivnosti.

Između ideje i činjenice.

Između grupnog i pojedinačnog.

Između napretka i stajanja u mestu.

Između seksa i ljubavi.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.