Horoskop za vaš PODZNAK do jula 2020. godine: evo šta nam donosi boravak Saturna u Vodoliji

Horoskop za Saturn u Vodoliji - saznajte kakvu sudbina očekuje vaš podznak do jula 2020. godine!

Saturn u Vodoliji - Zanimljiva je ovo konstalacija. Saturn planeta tradicije, sporih dešavanja, našao se u brzom znaku Vodolije. Nаjjednostavnijim jezikom ovo znači ubrzane promene starih strategija i načina ponašanja. Modernizacija će postati još izraženija. Saturn je ušao u Vodoliju 22. marta i do početka jula je u ovom znaku. Tada se vraća ponovo u znak Jarca, da bi se u Vodoliju vratio 17. decembra 2020. i ostao do marta 2023. godine.

U nastavku teksta saznajte kako Saturn u Vodoliji donosi podsticaj za svaki podznak. Koja pravila ćete menjati kod sebe? Usmeriće vas na šta je potrebno da se fokusirate i da razumete koje su to ubrzane reakcije koje slede.

Saturn nas podstiče da učimo nešto novo. Tu je da nas svojim mudrim lekcijama podrži i ohrabri. Od nas traži poslušnost i disciplinu. Život nas je naučio da ćemo na putu imati prepreke kao u igrici. Na nama je, kada zastanemo, da sagledamo izazov iz više uglova i da vidimo kako da odigramo prepreku.

Kada poželimo da preskočimo određen korak ili da pobegnemo sa časa kada se uči važna lekcija, tada Saturna doživljamo kao ograničenje. Kada ne želimo da prekinemo loše odnose ili da prihvatimo promene koje nam dolaze, Saturn nas izaziva, u tom trenutku odvajanje je za nas izazovno.

U svakoj situaciji u kojoj se nađete, prvo probajte da je razumete, bez osuđivanja, tada se karte same otvaraju. Tada je jasnije šta je potrebno ostaviti, šta naučiti, a koji su to novi zadaci koje treba savladati.

Saturn nas podseća na pravila ponašanja, na ono što tradicija kaže. Modernizacijom tehnologije, ali i naše svesti nekada je potrebno da odbacimo ono što smo nekad usvojili. Možda ste u detinjstvu prihvatili model ophođenja prema ljubavi ili bilo kojoj drugoj životnoj temi. Kako rastemo, kako postajemo zreliji shvatamo da nam ta "pravila" danas ne služe. Menjajte ih. Sada je idealno vreme za to.

Zanimljivo je što znak Vodolije asocira na slobodu. U onom polju u kom se nađe u natalu tu za nas ne postoje granice. Dok Saturn bude tranzitirao kućom u vašem horoskopu gde je ovaj znak postavljen, imaćete osećaj kao da je neko ograničio prostor vašeg delovanja. Preuzmite odogovosrnost i pročitajte u daljem tekstu u kojim to sferama možete osetiti da vam je potrebno više discipline.

PODZNAK OVAN

Vaš fokus u naredne tri godine biće na prijateljstvu. Razmislite šta je potrebno da promenite u svom odnosu prema drugarima. Budite odgovorni i posvećeni u komunikaciji sa dragim ljudima. Saturn u kom god znaku da se nađe aktivira kod nas potrebu za učenjem, zato neki od vas mogu upisiti postdiplomske studije. Naravno u zavisnosti od toga koliko godina imate, bavićete se različitim društvenim radom. Aktiviraće se želja kod vas da budete korisni društvu. Kako biste stigli do željenog rezultata, možete osetiti potrebu da se nečega odreknete. Budite vredni i posvećeni, tako stižete do rezultata. Jedan po jedan cilj. Prednost dajete prijateljima na koje se možete osloniti.

PODZNAK BIK

Kod vas Saturn će angažovati potrebu da se orjentišete na rezultate u životu. Bavićete se uspehom u karijeri, ali želećete da ostvarite cilj u mnogim životnim temama. Posao je najviše angažovan, ali i druge životne teme u kojima imate potrebu da se pozicionirate. Prvo je potrebno da naučite nešto iz dosadašnjih lekcija koje ste prošli. Sada shvatate da ništa nije večno i da samo trudom i disciplonom možete postići odličan podvig. Najbolji bilans se postiže strpljenjem, korak po korak hodate ka vrhu. Na ovom putu prvo razumite šta je potrebno da promenite, a zatim uvodite nove načine rada.

PODZNAK BLIZANCI

Vreme je da promenite svoj ugao obrazovanja. Do sada ste smatrali da vam fakultet nije potreban, jer Vodolija u polju obrazovanja daje već dovoljnu genijalnost. Utiče na potrebu istraživanja koja podstiču originalnost kod vas. Kao da je potrebno da u narednom periodu pribavite diplome za naučeno. Svakako bavićete se stabilizacijom svega što ste do sada naučili. Osetićete potrebu da saznate mnogo toga što ima veze sa vašom životnom odlukom. Potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje stavove u obrazovanju, da razmislite za šta se držite kada su u pitanju uverenja o sudbini i životu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.