Horoskop za vaš podznak do 31. oktobar 2018. godine: Vage imaju sreće sa novcem, a Jarac privlači ostvarenje želja

Horoskop predviđa puno iznenađenja i promena do kraja oktobra, naročito kad nas začara magija punog Meseca... Saznajte šta čeka vaš podznak...

Oktobar je sa sobom doneo jednu drugačiju energiju. Toplije dane, i privid izvesne harmonije. I, upravo na tim poljima mnogi su grešili. Znakovi pored puta nikada nisu bili toliko jasni, a ipak smo ih prevideli. Međutim, oktobar je mesec koji nekako redovno sporo prolazi, i još je mnogo dana pred nama u kojima možemo promeniti nešto što nam trenutno pritiska dušu.

Tranzitni Merkur i Venera su u Škorpiji, obrazovaće i aspekt konjunkcije. Venera je retrogradna, i tek poslednjeg dana ovog meseca napustiće Škorpiju i vratiti se u Vagu. Sunce 23. oktobra ulazi u Škorpiju. Narednih nedelja svaki naš dah nosiće u sebi škorpionsku energiju. A nismo navikli da ovaj mesec bude takav. Iako nam sve trenutno deluje sunčano, vedro i lako, istine su mnogo dublje nego što možemo da pretpostavimo. Svaka emocija koja nas obuzima ima svoj početak u samom središtu našeg bića, i ništa što je lažno i površno neće opstati.

Horoskop za crni Mesec u znaku Vodolije: ova 4 znaka očekuju najveći životni izazovi do kraja oktobra 2018. godineHoroskop za crni Mesec u znaku Vodolije: ova 4 znaka očekuju najveći životni izazovi do kraja oktobra 2018. godineCrni Mesec u znaku Vodolije budi tamne strane, uspavane senke i karmičke dugove, a evo kakav test je za nas sudbina pripremila do…

Pa neka vas ne iznenade vesti o nečijem rastanku, o prekidu nekog partnerstva, o sukobu prijatelja. Jer mnogo je toga što ne znamo. Ono što vidimo daleko je od istine. Ono što ne vidimo, trajnije je i iskrenije od nekih “istina” koje ne možemo da izbegnemo. Očekuje nas i pun Mesec u Biku 25. oktobra. Pamtićemo oktobar kao mesec ljubavi. Ali neće svi biti srećni zbog toga, jer nije ljubav sve ono što vidimo kao savršeno.

Podznak Ovan

Strasti divljaju. I nije vam to strano. Ali kao da niste spremni da se suočite sa nekim potrebama, željama i zahtevima. I grabićete ka onome što istinski želite. Shvatajući pritom da nešto u šta ste bili možda i najsigurniji nije baš toliko idealno. Niste skloni idealizaciji, i teško vam je da priznate sebi da je neki sud bio pogrešan. Bićete direktni, surovo iskreni, pa neka vas zaobiđu oni koji nisu spremni da čuju istinu. Finansijska situacija nije nešto o čemu ćete želeti da pričate, jer dosta je nekih rashoda pred vama, i pazite koliko možete da potrošite. Moguć je sukob sa prijateljem, jer nije svako spreman da “uleti” u istinu, iako je to vaše prirodno stanište. Ne umeju svi da plutaju u uzburkanim vodama.

Podznak Bik

Oktobar je mesec koji će vama proteći u znaku čiste emocije. Pozitivne, negativne, prijatne ili ne, ali nećete moći da zažmurite i pravite se da ste ravnodušni. Zauzeti će doživeti izvesnu “rekonstrukciju” veze u kojoj su. Jer previše je tajni prisutno, previše je onoga što je jednom zamereno, ali nikad nije izgovoreno. I previše je ljubomore, koja grize iznutra i ruši sve ono što se idealizuje. Budite sigurni u ono što govorite, budite spremni da se borite za ono što osećate i budite spremni na nerazumevanje vaše okoline kada su neke vaše odluke u pitanju. Promene su u vašem slučaju neophodne. Ali niste još uvek svesni koliko će one slojeva zahvatiti. Problemi na poslu mogu uticati na vaše zdravstveno stanje.

Podznak Blizanci

Loše ste. Ne pričate o tome, ćutite o onome što vas noćima drži budnima. Ali, iako izbegavate pitanja, razgovor o tome oslobodio bi mnoge blokade koje su se u prethodnim nedeljama stvorile. Shvatili ste da ste u nekim stvarima mnogo pogrešili. I nije vam problem da to sebi priznate. Ali razmere nekih pogrešnih odluka otišle su predaleko, i niste spremni da prihvatite određene posledice. Međutim, dostižete tačku pucanja. I neće biti neprimetno. Pričaće o vama, širiće neistine i deliće “dobronamerne” savete. Ne reagujte na provokacije.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.