Horoskop za trigon direktnog Merkura i retrogradnog Urana: kako da vaš znak najbolje iskoristi novi raspored planeta

Nedeljni horoskop obeležava Merkur u konjukciji s Marsom i u trigonu s retrogradnim Uranom.

Nedeljni horoskop pod uticajem je Merkura koji najzad kreće u direktan hod.

Merkur, planeta biznisa, posle više od tri nedelje retrogradnog kretanja, 5. septembra 2017. godine, kreće direktnim hodom sa 28. stepena znaka Lava na kome se nalazi nekretnica Regulus (simbol slave, položaja, uspona, ali i padova što zavisi od aspekata koje obrazuje u natalnom horoskopu).

Blizu ove, kako je još nazivaju, kraljevske zvezde, nalazi se i Mars, simbol akcije, zbog čega ovu nedelju iskoristite da dovršite već započete ili sklopite nove dogovore, pri čemu možete da imate podršku osoba na položaju, a da istrovremeno dođete u sukob sa kolegama. Početkom sedmice, Mesec je u opoziciji sa Merkurom i Marsom, zbog čega će Vodolije i Ovnovi biti skloni raspravama, svađama, može se reći i pravim verbalnim okršajima.

Skladan partnerski odnos ljubavi i strasti: kako da dublje upoznate partnera i izbegnete vezu iz navike...

Kada su ugovori u pitanju, bolje je da ih potpisujete posle 10. septembra, kada Merkur ulazi u Devicu, gde je "svoj na svome", što najviše odgovara Blizancima, Devicama i Škorpijama. Osim konjunkcije s Marsom, Merkur, ove nedelje obrazuje i trigon sa retrogradnim Uranom u Ovnu, što najavljuje intenzivnije kontakte sa strancima i donosi uspeh svima koji se bave zanimanjem zbog kojeg su prisutni u javnosti (umetnošću, politikom, advokaturom).

OVAN (21. 3 - 20.4)

Pozicija Merkura u petoj astrološkoj kući čini vas omiljenim u društvu, naročito suprotnog pola. Pod uticajem Urana iz vašeg znaka, može da vas iznenadi neočekivani priliv novca.

BIK (21. 4 - 21.5)

Aspekt između vladaoca vašeg astrološkog polja posla, Merkura i Urana, može da vam donese poznanstvo preko interneta ili neke društvene mreže sa nekom mlađom, atraktivnom osobom.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6)

Vaš vladalac Merkur, u konjunkciji sa Marsom upozorava da budete oprezniji za volanom.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.