Horoskop za totalno pomračenje Meseca: evo kako da se povežete sa čudesnim svemirom (27. jul 2018. godine)

Horoskop za pomračenje Meseca - evo zašto je danas važno oprostiti!

"Ovo je intenzivan pun Mesec, koji stvara prostor da iskažete svoju istinu, prihvatite ličnu snagu i uzdignete se na novi nivo integriteta, zrelosti i samopouzdanja", kaže astrolog Lena Stevens. Sada je savršeno vreme da osvojite moć. Što je to što istinski želite, a takođe osećate da to ne zaslužujete, ili da nemate veštine ili vreme potrebno za to, ili jednostavno ne verujete da bi se to moglo dogoditi?

Horoskop za čudesan retrogradni Merkur u znaku Lava: evo kako da zasutavite talas negativne energije (do 13. avgusta 2018. godine)Horoskop za čudesan retrogradni Merkur u znaku Lava: evo kako da zasutavite talas negativne energije (do 13. avgusta 2018. godine)Retrogradni Merkur u Lavu jača sujetu kod ljudi, a evo kako da se zaštitite od njegovog negativnog uticaja!

Suočite se sa svojim sumnjama, strahovima i teskobama i potražite pomoć i podršku da biste ostvarili svoje snove – i to one velike, savetuje astrolog. Takođe, ovo je pravo vreme i za transformaciju i ekspanziju i isceljivanje dubokih emocionalnih nesigurnosti i povreda, pri čemu je ključ u opraštanju. Sada treba da obratite pažnju i na fizički izgled da učinite nešto za njegovo poboljšanje kako bi nam mogao biti veća podrška.

Pročišćavanje vazduha - tako ovo pomračenje vidi astrolog April Elliott Kent. Ona se događa u znaku Vodolije, koji predstavlja usputna prijateljstva i grupe zasnovane na zajedničkim interesima. Zato sada naši odnosi sa drugim ljudima prolaze reevaluaciju.

Takođe, kako je neko vreme Mars, takođe u Vodoliji, retrogradan, uzrokuje frustracije i ponovo izvlačenje na površinu prastarih nesuglasica. Ali, to ne mora nužno biti loše jer "s vremena na vreme, sve grupe treba da pročiste vazduh", smatra astrolog. Inače tenzije rastu, nesporazumi se skrivaju pod tepihom i ostaju gorka zameranja.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.