Horoskop za testiranje sudbine i želje iz duše: evo šta nam donosi retrogradni Kiron

Danas Kiron kreće retrogradno i takav će biti u većem delu godine! Evo šta treba da uradimo kako bi se njegova energija kanalisala u pravom smeru...

Tuga, bol, praznina u srcu, psihičke i fizičke tegobe, to su sve polja na kojima nam pomaže ili odmaže Kiron, u natalnoj karti jedan od 4 asteroida koji su manje poznati ali veoma uticajni, piše Lepa & Srećna.

Kiron je od februara 2019. godine u znaku Ovna, pa nas često obuzimaju osećaji nedovoljne adekvatnosti i velike slabosti (Ovan je znak identiteta!).

Ovaj tranzit će dugo trajati, sve do 2027. godine, što znači da imamo dosta vremena da radimo na sebi, da se naviknemo na ovu energiju ali i da naučimo svoje lekcije i iscelimo rane.

Koji je vaš numerološki broj: evo šta kaže numerologija za osobe rođene 19. dana u mesecuKoji je vaš numerološki broj: evo šta kaže numerologija za osobe rođene 19. dana u mesecuSamo neke od osobina koje krase osobe rođene 19. dana u mescu su samoodrešenje, nezavisnost, istraživanje, humanost i…

Od 9. jula 2019. godine, Kiron kreće retrogradnim hodom i tako će provesti dobar deo godine. Imaćemo, dakle, mnogo prilika da osluškujemo mudrost svog tela i duše.

Međutim, dan kad ovaj asteroid kreće u retrogradni hod je poseban, jer baš tada možemo da dobijemo važne odgovore od svog unutrašnjeg Ja, odgovore koji vode ka fizičkom isceljenju i psihičkom blagostanju.

Na ovih 5 pitanja treba da obratimo naročitu pažnju:

1) U fizičkom smislu - proverite zdravlje svih organa koji bilo kako uključuju glavu. Da li su vam zdrave oči, sinusi, uši? Oslušnite svoje telo i, ako je potrebno, posetite lekara.

Horoskop: ovo su 3 najdominantnija znaka ZodijakaHoroskop: ovo su 3 najdominantnija znaka ZodijakaOvi znaci Zodijaka često su u centru pažnje, ali njihova vrlina lako može postati mana!

2) U mentalnom smislu - proverite koliko vladate svojim životom. Da li ste žrtva ili gazda? Oslušnite dušu, ona će vam reći šta treba da preduzmete.

3) U emocionalnom smislu - proverite da li štitite sebe. Da li ste postavili zdrave granice? Ako otkrijete potisnuti bes, baš na njemu treba da počnete da radite.

4) U duhovnom smislu - postavite sebi staro pitanje - Ko sam ja? Uđite u dublji nivo, proverite ko želite da budete. Nađite u tome motivaciju za promenu.

5) U duševnom smislu - ključno pitanje je Da li prihvatam sebe? Svi imamo rane, svi smo preživeli traume i zato nam je važno da krenemo na put isceljenja.

Izvor: Lepa & Srećna

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.