Horoskop za talase emocija, strah i bogatstvo: kakav će uticaj na nas imati Mars u konjunkciji sa Plutonom (od 18. do 21. oktobra 2016. godine)

Astro događaj koji će uzburkati strasti i otkriti vašu mračniju stranu! Šta nam donosi Mars u konjunkciji sa Plutonom...

Osećate li ovih dana neki neobjašnjiv umor, bezrazložnu razdražljivost, sve vas iritira, svadljivi ste, spremni ste da skočite u vatru i za najmanju sitnicu?

Tranzitni Mars se od 18. do 21. oktobra udružuje sa tranzitnim Plutonom u znaku Jarca na fiksnoj zvezdi Vega (od arapskog Al Waki - onaj koji pada). Ova zvezda donosi dobre političare, visoku poziciju, uvećava bogatstvo, ali se vezuje i za neiskrene prijatelje, beznađe i pad sa pozicije. Pazite kome verujete. U ovim danima će energija biti usmerena u pogrešnim pravcima, naša odlučnost, snaga i volja će biti stavljene na test izdržljivosti.

Horoskop čarobne ljubavi i srećnog novca: šta nam donosi Venera u znaku Strelca (od 18. okotobra do 12. novembra 2016. godine)...

Obratite pažnju u kojem polju u vašem radixu se trenutno nalazi tranzitni Pluton. Kao najsporija planeta, Pluton se u određenom polju zadržava nekoliko godina i pokreće događaje koji vas pomeraju iz temelja i menjaju iz korena vaš odnos prema temama polja kojim Pluton tranzituje. U okviru Plutonovog tranzita kroz određeno polje, njegov uticaj biće najviše izražen kada mu se kroz aspekt pridruži i tranzitni Mars. Najkraće rečeno, Pluton treba posmatrati kao pasivnu, a Mars kao aktivnu komponentu tog sistema.

Kako konjunkcija nije klasičan aspekt, već udruživanje moći dve planete, njen uticaj je daleko jači od bilo kog aspekta (npr. trigona ili kvadrata), pa verovatno osećate aktuelnu konjukciju Marsa i Plutona još od samog ulaska tranzitnog Marsa u znak Jarca, 28. septembra 2016.

Trenutno udruženo deluju gospodar rata, onaj koji zvecka oružjem, i gospodar podzemnog sveta, onaj koji vlada propadanjem, dezintegracijom i smrću, kao konačnom transformacijom. Ovih dana biće aktuelna velika borba i želja za dominacijom, na svim životnim poljima.

horoskop_izradite_natalnu_kartu_izracunajte_jednostavno_putem_ovog_kalkulatora.jpg

Izračunajte jednostavno pomoću našeg kalkulatora (slika levo) u kojem polju vam se trenutno nalazi tranzitni Pluton i koja vam kuća počinje u znaku Jarca.

Udruženi, Mars i Pluton, predstavljaju najjače nevidljive sile, tako suptilne (nevidljive golim okom), a opet dovoljno jake poput sila koje pomeraju kontinente. Gde god Pluton umeša prste, tu odlazimo u ekstrem. Konjunkcija Marsa i Plutona u Jarcu dovešće do maksimalne polarizacije u svim životnim oblastima. Postojimo samo ovde i sada. Ne postoji druga opcija, nema plana B, osim nigde i nikada.

Pogledajte za trenutak glif (simbol) znaka Škorpije, kojim vladaju Mars i Pluton. Uočićete tri vrha i dva dna. Dakle, možete dva puta doći do vrha i dva puta biti srušeni, ali opet postoji šansa da na repu Škorpije, poput feniksa, vaskrsnete iz pepela u punom sjaju.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.