Horoskop za svitanje i regeneraciju ljubavi: koje prilike nam pruža retrogradni Jupiter u Škorpiji (8. mart - 10. jul 2018)

Ovo je vreme u kojem možete da nadoknadite sve što ste izgubili ili što niste imali prilike da ostvarite.

„Bez sumnje Tihi okean stao je između nas. Željan sam bujice reči sa tvojih usana. Ispod neba koje seva, poštedi me nevremena." (Vatra)

Grčili ste se. U telu. Trbuhu. Organima. U sumnjama. Nevericama. Strahovima. Preko noći izmenili ste svoja okruženja. Navike. Bitke. Zakidali ponekad nepravedno i sebe i druge. Sekli ste prioritete i od njih odsekli najbitnije. Menjali ste svoje živote. Prijatelje. Okolinu. Neki i svoje partnere. Odnosi su preživljavali, ako su preživeli. Mnogi nisu opstali. Mnogi su se pogubili. Izgubili. Utopili. Retki su opstali. Udareni. Ošamareni. Usahli. Izmrcvareni. Gladni svega. Jer u tom periodu nanjušili bi samo jedni drugima krvi. Namirisali se strahova. Gutali jedni drugima močvare. Izbijale su na površinu naših tela sve intimnosti, mnogo veće i jače i bitnije od samog seksa. Izbijali smo mi. Pravi. Takvi kakvi jesmo. Obrubljeni svim manama. Svime što nosimo. Iznedrila se naša unutrašnjost i postala naša spoljašnjost.

Bili smo nesnosni i nepodnošljivi. Najmanje lepo remek-delo isplivalo na površini Tihog okeana. Vodili smo ljubav jedni sa drugima, kao sa demonima. U intimnosti u kojoj smo zakoračili u sebe, a ne ostali samo na površini. Polovični. Bili smo potpuni. Ekstazirajući. Najprirodniji. Najogoljeniji. Najprihvaćeniji. Jer lako je prihvatiti nas plitke i površne, to ume svako. Ali nositi našu dušu u ludilima, voljenje je retkih.

DETALJAN KINESKI HOROSKOP ZA SVAKI ZNAK: godišnja astro prognoza za godinu zemljanog Psa (2018)...

Tranzitni Jupiter ušao je u znak Škorpije u i ostaje u ovom znaku sve do novembra 2018. godine. Jupiter svoj retrogradni hod kreće 8. marta sa 23* i završava 10. jula na 13*. Kada govorimo o retrogradnosti kretanja planeta uvek simbolički govorimo o povratku u Sebe. Vraćanju na nešto što smo već prošli. O prilici da ponovno prođemo istim putem, popravimo sve ono što nismo znali ili mogli i uvidimo sve ono što nismo uvideli. Retrogradno kretanje planete je kao prilika da vratite vreme unazad i napravite iste stvari iznova. Ovoga puta dovoljno dobro.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.